2777
2789

چهرش توصیف‌کنید چی تو‌چهرش خاص و قشنگش کرده؟

نظر بقیم زیباست جوری هست که محوش بشید یا محوش شده باشید شما و بقیه؟

مثلا فامیل آشنا دوست غریبه تو خیابون یا مدرسه  یا دانشگاه یا خیابون یا مکان عمومی بازار پارک‌و..منظورمه

دختر عموم و زن داداشش

دو تا عروسک

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم ها عسلی

پوست سفید و گرد

موها لخت و ابریشمی

دماغ کوچیک

کلا خوشگله

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

شبیه مونیکا بلوچی بود حتی زیباتر تو بازار دیدم 

قد بلند پوست سفید چشمای درشت مشکی‌ خیلی تیره 

بینی کوچیک و بلند و لبهای کوچیک 

موهاشم مشکی بود‌

واقعا خیلی زیبا بود خیلی

کلا زیبا زیاد می بینم بیرون مردم اکثرا الان زیبا هستن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه دختری همکلاسیمون بود دوران دبستان(بعد ها هم دیدمش) موهای بلند قهوه ای داشت و پوست به شدت سفید و بدون هیچ زائده ای و چشمای سبز خیلی خوشگل بود البته بعد ها که دیدمش صورتش پر از جوش شده بود ولی بازم خیلی خوشگل بود

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

والا محو شدن داریم تا محو شدن
محو شدن هولی یا محو زیبایی
اگه محو زیبایی منظورتونه یه دختر دایی دارم تهرانه خودم از نزدیک ندیدمش ولی خب از فامیل هر کی از زیبایی میخواد مثال بزنه اونو میگه از عکسم دیدمش خوبه ولی این چیزی که میگن نیست اگرم خودم بخوام بگم .واقعا محو کسی نشدم از هر لحاظی جون زیبایی همه یکسانه و تا الانم کسی سلیقه من نبودم که محوش بشم

کاربر اقا هستم 

سه سال پیش در دانشگاه یه دختریو دیدم انقدر خوشگل بود چهرش همین الانم کامل یادم مونده ...چشمای آبی درشت و کشیده داشت پوست سفید گونه های صورتی، لبای غنچه ای قرمز موهاشم فر و طلایی بود قدشم بلند با هیکل ظریف جالب اینجاست حتی یک ذره آرایش و عمل  نداشت لباساشم ساده بود قشنگ همه محوش میشدن

دبیرستان که بودم دو تا همکلاسی داشتم بدون هیچ آرایش و عمل و ... حجابم داشتن به شدت زیبا بودن 

یکی شون شبیه ساناز سعیدی ولی از اون هم زیباتر 

یکی شبیه الناز ملک ولی از اون هم زیباتر

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خودم چون همه هم بهم میگن و واقعا هم از چهرم راضیم شکر خدا بدون هیچ گونه عمل زیبایی 

بعدش یکی تو فامیل دورمون هست به شدت خوش اب رنگ و ظریف و نازه لب و دهنش کوچولو چشماش ریزه ولی بینهایت جذابه تا حالا مثه اون دختر ندیدم

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤