2777
2789
عنوان

داغ بچه دیده ها

803 بازدید | 16 پست

شما هم دلتون تنگ میشه.گریه میکنین.باهاش حرف میزنید؟چه جوری با خودتون کنار اومدین؟

🥺😭نا شکری نمیکنم.خدایا شکرت🥺 ولی دل تنگ میشم. یعنی یه روزی میشه که این حالو نداشته باشم؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا سر هیچ کس نیاره 

من خودم یه سقط هشت هفته ای داشتم قبل دوتا بچه هام ولی هیچوقت یادم نمیره  

همیشه میگم خدا به داد اونی برسه که بچه ی بزرگ شدشو از دست می‌ده تو اوج شیرینی یا اوج‌جوونی و هزار تا آرزو… 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
عزیزم خدا صبرت بده همین یه بجه را داشتی چرا فوت کرده

بچه سومم بود.یه روز قبل از زایمان  با بند ناف خفه شد.الان 6ماهه ولی بعضی روزا خیلی دلم میگیره مثل امروز.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

دخترم ۲ساله بودکهرفت

عزیزم خدا صبرت بده.هنوز هم داغشو داری؟ چند وقته؟هنوز دلت بی بهونه میگیره و اشکت میریزه؟😭

خدا بهت صبر بده خیلی سخته فراغ از عزیزت😭😭😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم بچم توی ۳۹ هفته آسمونی شد به خاطر خفگی با بند ناف خیلی سخته خدا بهت آرامش بده

عزیزم خدا ان شالله برات جبران کنه.چند وقته؟

[QUOTE=381199724]عزیزم خدا ان شالله برات جبران 

بارداری اولم بچم آسمونی شد خیلی خیلی برام سخت بود و هست ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰.همیشه یه گوشه قلبم درد میکنه  دکتر تو سونو متوجه بند ناف نشد؟ بعد دو ماه دخترم رو باردار شدم خیلی بارداری سخت و پر استرسی رو داشتم الان سومین بارداریمه دعا کن بخیر بگذره