2777
2789
عنوان

اووووووف چه حالی میده😀😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 77 پست
ارههههههههههه عاشق بوی وایتکسم

من خیلیییی وایتکس استفاده میکنم:(همه هم دعوام میکنن:(

برا دستشویی که دو سه نوع شوینده رو قاطی میکنم،وایتکس و جرمیگر من و...

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
من خیلیییی وایتکس استفاده میکنم:(همه هم دعوام میکنن:( برا دستشویی که دو سه نوع شوینده رو قاطی میکنم ...

وااای قاطی کردن خطرناکه خدایی نکرده اسیب نزنی به خودت ... من که اول جوهر نمک میزنم کامل میشورم . اب میگیرم و دوباره وایتکس میریزم و کامل میشورم .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلیییی وایتکس استفاده میکنم:(همه هم دعوام میکنن:( برا دستشویی که دو سه نوع شوینده رو قاطی میکنم ...

وای اینکار که ریه رو سوراخ میکنه فقط یه جور باید بزنی 🤤🤤🤤🤤بخار کنه گاز خطرناک تولید میکنه تورو خدا بچه کوچیک‌دارین همگی رحم کنید به جون خودتون و بچه 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

من خودم دامستوس واسه سرامیکا و گاز و کابینت 

جرمگیر گلرنگ جلدش آبی نفتیه واسه دسشویی حمام وایتکسم واسه ملحفه های سفید که رو فرشام پهن میکنم لک میوه و غذا میشه ....ظرفامم پودر لباسشویی ...تو ریکامم سرکه سفید میریزم استکان و ظرفای بلوری عمرا جرم آب بگیرن 

وای اینکار که ریه رو سوراخ میکنه فقط یه جور باید بزنی 🤤🤤🤤🤤بخار کنه گاز خطرناک تولید میکنه تورو خ ...

بله.چشم.سعی میکنم عزیزم:+

وااای قاطی کردن خطرناکه خدایی نکرده اسیب نزنی به خودت ... من که اول جوهر نمک میزنم کامل میشورم . اب ...

بله.خطرناکه واقعا ولی عادت شده برام:|

چه جالب! حتما امتحان میکنم ممنونم

اتفاقا بعضیا میگن باعث میشه مواد شیمیایی ریکا هم‌اثرش کمتر بشه ....استفاده کن‌ضرر نمیکنی دیدی ظرف پیریکس باید حتما بعد شستن دستمال بکشی لک نشه با سرکه و ریکا بشوری دستمالشم نکشی لک نمیشه