2777
2789
عنوان

اووووووف چه حالی میده😀😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست راستت روس سر من 😐 خونمون شتر با بارش گم میشه همیشه😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خداحفظشون کنه کارخاصی کردی دوقلو شد قرص اینا من عاشق دوقلوام 

عزیزم من تا چند ماه بچه دار نمیشدیم ازمایش همه خوب هیچ مشکلی نبود دکتر به خاطر کیست تخمدانی که چند سال پیش داشتم احتمال تنبلی داد و قرص محرک تخمک گداری بهم داد .... همون ماه که خوردم ... دوقلو حامله شدم ..... خیلی سخته ... ایشالا خدا به شما هم بده ..... ولی واقعا پدر و مادر پیر میشن

وااااای نگووووووو من وسواس دازم  که خیلی سخته..... خودم ادیت میشم چه برسه به اطرافیان

وایتکسو برا ملحفه سفید تو فضای باز استفاده کن داخل خونه حداقل دامستوس بزن ضررش کمتره 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
عزیزم من تا چند ماه بچه دار نمیشدیم ازمایش همه خوب هیچ مشکلی نبود دکتر به خاطر کیست تخمدانی که چند س ...

منم از اون قرصا خوردم باردار شدم خدا بهم رحم کرده اگه دوقلو بودن حتما تا حالا مرده بودم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم