زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان سوال سوال 42 بازدید | 6 پست شما چیکار میکنید هیچکس بهتون بد نمیگه و همه دوستون داره اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/23 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 6119 کاری به کار کسی نداشته باشی تمومهو برای همه خوب بخوایی بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
yektayyy عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2155 سعی میکنم تو کارای دیگران هیچ نظری ندم،هرکسی نظر خواست حرف میزنم
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 18099 غرور و عزت نفس و خویشتن دوستی البته من خودم این ویزگی هارو ندارم
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3726 به کسی بدی نمیکنم که کسی بخواد بد منو بگهبا همه شوخی میکنم و .....کلا شادم سعید🦋میدونی وقتی میفهمی که زبون آدما یه چی میگه اما دلشون یه چی دیگه...اونجاست که میفهمی آدما چقدر دروغگو هستن👍
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 به کسی بدی نمیکنم که کسی بخواد بد منو بگهبا همه شوخی میکنم و .....کلا شادم منم مثل توعم اما ازم سو استفاده کردن چون از بس خوبم منو اذیت میکنن اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3726 منم مثل توعم اما ازم سو استفاده کردن چون از بس خوبم منو اذیت میکنن خوب اجازه نده کسی سواستفاده کنهشاد بودن مهربون بودن اصلا ربطی به این نداره اجازه بدی کسی ازت سواستفاده کنهکار سختی نیست جوری رفتار کن که کسی از مهربونیت سواستفاده نکنهموفق باشی😇 سعید🦋میدونی وقتی میفهمی که زبون آدما یه چی میگه اما دلشون یه چی دیگه...اونجاست که میفهمی آدما چقدر دروغگو هستن👍