2777
2789
عنوان

مامانم اکسیژن خونش پایین آمده

167 بازدید | 12 پست

دیشب حالت خفگی بهش دست داده توی خواب 

صبح رفته دکتر اونجا هم حالش بد شده نمیدونم چند بوده اکسیژن 

سرما هم نخورده تپش قلب گرفته 

رفته زیر اکسيژن تا اومده بالا بعد مرخص شده بهش گفتن سیب بخور... اگر حالت بد شد زنگ بزن اورژانس من هم شرایطم جوری هست ک نیستم کنار مامانم... استرس دارم چی کار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خواهر یا برادری داری بگو برن پیشش تنها نباشه تو خونه هر یک ساعتم حالتاشو زیر نظر بگیرن هی تو بیمارستان نرع بیاد بنظرم چون مریضیم بگیرع دیگه بدتر میشه ناخنای دستشو ببینین کبود نشده یا دورلبشو یا اگه حالت نفساش جوریه انگار از ی پیاده روی اومده با اینکه نشسته نفس نفس بزنه اینا ینی کمبود اکسیژن دارع ی کپسول اکسیژن بگیرین بزارین پیشش با ماسک مخصوصش هرموقع اینجوری شد استفاده کنه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ممنون عزیزم چرا این طور شده مامانم

باید ببرینش تحت نظر دکتر قلب و عروق تا تشخیص دقیقی بده اولین باره اینطور شده ؟چن سالشونه؟

ممنون عزیزم آخه سرما نخورده ها...

ربطی به سرماخوردگی نداره گلم دکتراینها روگفت انجام دادم واسه بابام سرمانخورده بود اگه حالش خوب نیس حتما بایدکپسول اکسیژن کنارش باشه،یه دستگاه کوچلو هم هس بایدبراش بخرید که میزنه سرانگشتش واکسیژن خونش رومیگه،حتما بایدبره متخصص قلب،وداخلی چون تاجایی که من میدونم مربوط به قلب یاریه هس،نوارقلب ازش نگرفتن؟

ربطی به سرماخوردگی نداره گلم دکتراینها روگفت انجام دادم واسه بابام سرمانخورده بود اگه حالش خوب نیس ح ...

ن عزیزم نگرفتیم تپش قلب دکتر گفت داره باباتون مشکل قلبی دارن؟ 

ن عزیزم نگرفتیم تپش قلب دکتر گفت داره باباتون مشکل قلبی دارن؟

نه بابام فوت شده اون سرطان ریه داشت حالش وخیم بود مادرشماخداروشکرمثل اون نیستن اماحتما ببریدش وکترممکنه یه اسیب کوچک باشه مثلا یه عفونت ریه یاگرفتکی عروق بادارو خوب میشه ان شاالله.میبردیش دکتر?

آره اولین باره 55سال

ایشالا ک دیگه تکرار نمیشه ولی ممکنه از ناراحتی حمله ی عصبی بهش دست دادع و باعث پنیک شدنشون شده البته از نوع خفیفش به هر حال بنظرم به یک متخصص مراجعه کنید و ایشون کارهای مربوط به تکرار نشدنش رو انجام میده حالا با قرص .. یا هر چی که صلاح بدونن