2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقد خوشم میاد نازشون زیاده هر چیزی نمیخورن 😍

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

جیگرررر ندیااااا !!! خیلی ضرردارع خیلیییی

کدو و هویجو اب پز کن با سینه مرغ قاطی کن پوره کن بده بخوره

غذای خشکم این وسط مسطا بهش بده

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

باید تست کنی،اگه بی اشتها شده نمی‌بری دامپزشک؟مریض نشده باشه 😿

کم بخر که اگه نخورد ،بدی به یه گربه دیگه 😻

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

نه جیگر خوبه نه پای مرغ پای مرغ بخاطر استهوناش معده این بچه هارو اذیت میکنه

غذای مخصوص دارن خودشون از پت شاپ تهیه کنی بهتره از یه برند خوب.نهایت درکنارش خودت بخوای چیزی بدی سینه مرغ اپز بدون هیچچچچچ ادویه و روغنی که ریش ریش هم باید زحمت بکشی انجام بدی

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
جیگرررر ندیااااا !!! خیلی ضرردارع خیلییییکدو و هویجو اب پز کن با سینه مرغ قاطی کن پوره کن بده بخورهغ ...

چرا جیگر ضرر داره؟؟ گربه من ازوقتی آوردمش هیچی بجز مرغ نمیخوره اوایل که کوچیک بود مشکلی نداشتم اما الان بزرگ شده هرچقدر میدی بازم میخواد یعنی سیره ها ولی باز میخواد دیگه خسته شدم از مرغ خریدنو پختن

چرا جیگر ضرر داره؟؟ گربه من ازوقتی آوردمش هیچی بجز مرغ نمیخوره اوایل که کوچیک بود مشکلی نداشتم اما ا ...

ضرر وحشتناکی داره ( بجز اینکه اسهال میگیرن و تمام ویتامین بدنشونو تخلیه میکنه و اب تو بدنشون نمیمونه) سرچ کن گوگل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ضرر وحشتناکی داره ( بجز اینکه اسهال میگیرن و تمام ویتامین بدنشونو تخلیه میکنه و اب تو بدنشون نمیمونه ...

وااای من نمیدونستم چندباری جیگر کباب کردم دادم بهش بخدا گربه من هیـــچی بجز مرغ نمیخوره جدیدا عادت کرده باید مزه دارش کنم لیس میزنه میبینه چیزی نزدم نمیخوره

نه جیگر خوبه نه پای مرغ پای مرغ بخاطر استهوناش معده این بچه هارو اذیت میکنهغذای مخصوص دارن خودشون از ...

پای مرغ و میپزن ،استخوناش و در میارن اینطوری مشکلی نداره

فک نکنم خام میخواست بده که 😥 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

وااای من نمیدونستم چندباری جیگر کباب کردم دادم بهش بخدا گربه من هیـــچی بجز مرغ نمیخوره جدیدا عادت ک ...

اره لوس میکنن خودشونو بعد از یه مدت😂

گربه های منم دیگه مرغ نخوردن بعد از ۲ سال

الان فقط غذای گربه میخورن بیشترم عاشق غذا خشکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره لوس میکنن خودشونو بعد از یه مدت😂گربه های منم دیگه مرغ نخوردن بعد از ۲ سالالان فقط غذای گربه میخ ...

نه گربه من اصلـــا نمیخوره اصلا تست نمیکنه ببینه چیه خیلی حرص میخورم میگم اول بخور اگه بد بود نخور قهر میکنه پشتشو میکنه بهم دیگه اصلا محلم نمیده بخدا گربه ی خواهرم برنج و ماکارانی همه چی میخوره کلا هرغذایی بپزن برای خودشون به اونم میدن