بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
نه جیگر خوبه نه پای مرغ پای مرغ بخاطر استهوناش معده این بچه هارو اذیت میکنه
غذای مخصوص دارن خودشون از پت شاپ تهیه کنی بهتره از یه برند خوب.نهایت درکنارش خودت بخوای چیزی بدی سینه مرغ اپز بدون هیچچچچچ ادویه و روغنی که ریش ریش هم باید زحمت بکشی انجام بدی
جیگرررر ندیااااا !!! خیلی ضرردارع خیلییییکدو و هویجو اب پز کن با سینه مرغ قاطی کن پوره کن بده بخورهغ ...
چرا جیگر ضرر داره؟؟ گربه من ازوقتی آوردمش هیچی بجز مرغ نمیخوره اوایل که کوچیک بود مشکلی نداشتم اما الان بزرگ شده هرچقدر میدی بازم میخواد یعنی سیره ها ولی باز میخواد دیگه خسته شدم از مرغ خریدنو پختن
اره لوس میکنن خودشونو بعد از یه مدت😂گربه های منم دیگه مرغ نخوردن بعد از ۲ سالالان فقط غذای گربه میخ ...
نه گربه من اصلـــا نمیخوره اصلا تست نمیکنه ببینه چیه خیلی حرص میخورم میگم اول بخور اگه بد بود نخور قهر میکنه پشتشو میکنه بهم دیگه اصلا محلم نمیده بخدا گربه ی خواهرم برنج و ماکارانی همه چی میخوره کلا هرغذایی بپزن برای خودشون به اونم میدن