2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

89 بازدید | 10 پست

م من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام استاد دیگه معرفی نکنید و اینکه نگید درسنامه بخون
فیزیک قضاتی رو میخوام ولی میگن شجاعی خوبه کدوم بنظرتون 

ریاضی کرمی 

زیست فرهمند نیا 

شیمی فراهانی رو میخوام ولی میگن هادیان فرد بهتره کدوم بنظرتون

زمین همدانی 

با این اساتید چه درصدی رو تو ازمونا میزنید
میتونید کتاب تست های سخت بزنید

کاربر اقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز این تاپیکو میزنی😂

دیگه نمینویسم از روی تاپیکای قبلی کپیش میکنم
جوابشو میدونم فقط تاپیک میزنم کنکوریارو ببینم باهاسون حرف بزنم همین
انجمن کنکور خالیه کسی نمیاد گروه های کنکوریم بحث درسی نیست همه میرن رل میزنن

کاربر اقا هستم 

خیلی ممنون درصدتون تو ازمونا و اینکه چه کتابی میزنید

درصد بالای ۵۰

زیست پینوکیو

شیمی خیلی سبز

فیزیک نشرالگو/ البته بیشتر جزوه رو کار میکنم تا کتاب تست

ریاضی آیکیو

زمین شناسی کتاب تست استاد خودم

درصد بالای ۵۰زیست پینوکیوشیمی خیلی سبزفیزیک نشرالگو/ البته بیشتر جزوه رو کار میکنم تا کتاب تستریاضی ...

زیست پینوکیو ایده هاش شبیه ازمونا هست ینی میتونید با مطالعش تست ها رو بزنید چون تستای قلمچی واقعا قابل پیش بینی نیستن
شیمی کدوک کتاب خیلی سبز
فیزیک نشر الگو رو راحت میزنید ینی از هر 10 تا چند تارو میزنید
ریاضی ایکیو برا ازمونا کافیه چون احساس مسکنم کتاب متوسطیه
میشه درصد هر درستونو بگید

کاربر اقا هستم 

زیست پینوکیو ایده هاش شبیه ازمونا هست ینی میتونید با مطالعش تست ها رو بزنید چون تستای قلمچی واقعا قا ...

زیست بله عالیه تست ها؛ من قلمچی کار نمیکنم سوالای ماز و کنکور رو کار میکنم‌که خب اوکیم، درصدم بین ۶۰ الی ۷۰

شیمی خیلی سبز جامع درصدم ۵۰ اینا

فیزیک از هر ده تا مثلا ۶ تا درست میزنم ولی اینم بیشتر جزوه‌ی شجاعی رو کار میکنم چون تست آزمونای آزمایشی و کنکور رو داره درصدم بین ۶۰ تا ۷۰

ریاضی هم آیکیو متوسط نیست که! کتاب سطح بالایی هست

اگه حس میکنی اوکی نیستی باهاش خیلی سبز کار کن+ جزوه

و آزمون آلفای استاد کرمی رو بده، که من از تازه میخوام آزمون هاشو بزنم

زیست بله عالیه تست ها؛ من قلمچی کار نمیکنم سوالای ماز و کنکور رو کار میکنم‌که خب اوکیم، درصدم بین ۶۰ ...

نه میگم ریاضی سطح بالاتر مثل نردبام
درصد شیمیتون چرا 50 تو مفاهیم مشکل دارید یا مسائل
میشه جزوه شجاعی رو توضیح بدید چجوریه 

کاربر اقا هستم 

نه میگم ریاضی سطح بالاتر مثل نردبام درصد شیمیتون چرا 50 تو مفاهیم مشکل دارید یا مسائل میشه جزوه شجاع ...

اگه سطح خودت تو ریاضی خوبه که آره میتونی نردبام کار کنی مشکلی نیست من از اول یکم تو ریاضی مشکل داشتم به همین خاطر ترجیحم این کتاب بود وگرنه تو پیشنهادات استاد کرمی کتاب نردبام هم بود

شیمی مسائل مشکل داشتم مفاهیم اوکی بود، که کلاس کمربند مشکی رو شرکت کردم عالیییی بود عالییی

ببین شجاعی تدریسش خیلیی خوبه، من قضاتی هم دیدم ولی با شجاعی اوکی ترم، اول کامل مفاهیم رو میگه همه چیو توضیح میده بعد حفظیات و توضیحاتی که تو جزوه هست رو فقط از رو میخونه دیگه، بعدشم تست ها، هم‌تالیفی داره هم آزمون های آزمایشی هم کنکور 

من با استادای زیادی کلاس داشتم ولی الان تست های کنکور رو که حل میکنه کامل یاد میگیرم، قبلا واقعا نمیفهمیدم چی شد

دیگه نمینویسم از روی تاپیکای قبلی کپیش میکنم جوابشو میدونم فقط تاپیک میزنم کنکوریارو ببینم باهاسون ح ...

منم دقیقا اوایل همین جوری بودم یه کاربری دیگه داشتم هر روز این سوالارو میپرسیدم از روی استرسه...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤