aaaaaaaannnnnnnaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1027 عنوان دوست داشتن 32 بازدید | 6 پست دوست داشتن کسی که حتی کوچکترین توجهی بهت نداره یکی از سخت ترین و احمقانه ترین کارای دنیاس😭یه درگیریه بی پایان بین قلب و ذهنه 1403/11/23 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگللللللللللللل عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1736 دوس داشتن کسی که یزمانی برات تلاش کرده حتی حاضر بوده جونشو بده ولی الان خستش کردی رفته دیگ نمیاد چیه ؟ حسرت؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53280 سعی کن نبینیش به مرور تو ذهنت کمرنگ میشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
aaaaaaaannnnnnnaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1027 دوس داشتن کسی که یزمانی برات تلاش کرده حتی حاضر بوده جونشو بده ولی الان خستش کردی رفته دیگ نمیاد چیه ... اونو نمی دونم چون نچشیدم شاید از دست دادن فرصت باشه ولی این یکی واقعا دردآوره امیدوارم دیگه هیچوقت اینجور حسارو تجربه نکنی و فرصتاتو از دست ندی
aaaaaaaannnnnnnaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1027 سعی کن نبینیش به مرور تو ذهنت کمرنگ میشه هرروز میبینمش😂 حتی شده یه سکانس کوتاه ولی میبینمش از جلوم رد میشه با اطرافیانم حرف میزنه و نگاه هاش
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53280 هرروز میبینمش😂 حتی شده یه سکانس کوتاه ولی میبینمش از جلوم رد میشه با اطرافیانم حرف میزنه و نگاه هاش خب تا وقتی میبینیش زجر میکشی باید هرکار میتونی بکنی تا نبینیش بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
aaaaaaaannnnnnnaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1027 خب تا وقتی میبینیش زجر میکشی باید هرکار میتونی بکنی تا نبینیش نمیتونم بهش بگم جلوم ظاهر نشو ولی باشه سعیمو می کنم من جایی برم که اون نباشه ولی یکی از دوستام باهاش خیلی جوره گاهی باهام درموردش صحبت می کنه و نمی دونه که منم اونو دوست دارم😭