2777
2789
عنوان

نگاه یک دختر به من

95 بازدید | 6 پست

سلام و خسته نباشید 

عذر خواهی میکنم بابت حضورم در این سایت از شما خانم های محترم .

ولی به خاطر یک مسئله ای که برای اولین بار در تمام عمر ۲۰ ساله ی خودم تجربه میکنم مجبور شدن که به این سایت بیام .

من یک پسر ۲۰ ساله ای هستم که تا حالا با هیچ دختر خانمی در تماس نبوده ام ولی یک سال هست که برادر بزرگ بنده با خانمی نامزد کردن و چند روز پیش هم مراسم عروسیشون بود .

در این مدت برادر خانم بنده یه خواهری دارن که از من کوچک تر هستن تو این مدت یک ساله هر وقت که من ایشون رو دیدم ، ایشون داشتن من رو تماشا می‌کردند ، به خاطر این که پسری درون‌گرا هستم و کمی خجالتی هستم

هیچ وقت نتونستم هنگام نگاه اون به من ، من هم نگاهش کنم یا اگر هم نگاهش کردم کمتر از ۲ ثانیه بود . 

ولی چیزی که من میدونم اینه که اون زیاد نگاه میکنه 

من هیچ وقت سعی نکردم که بهش نگاه کنم حتی کوچکترین نگاه و حتی  وقتی اون بهم نگاه میکنه سریع خودم رو به بی توجهی میزنم تا نگاهم به نگاهش نخوره 

حالا چون کسی رو ندارم اعم از خواهر و یا این که با دختر عمو و دختر دایی ها هم صمیمی نیستم ، و همچنین به خاطر شرم از مادرم هم نمیتونستم از به کسی اینو بگم این جا خدمت شما گفتم 

حالا به نظر شما چرا ایشون زیاد و طولانی نگاه میکنه برای اولین بار هست که یک چنین حالتی پیدا کردم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من و برادرم شوهر خواهرم هم یکسال تفاوت سنی داشتیم 

مث شما بودیم 

اومدن خواستگاری ولی خانواده من گفتن نه خیلی هم همو دوست داشتیم ولی نذاشتن به هم برسیم من ازدواج کردم ناچار و بچه دارم ولی اون مجرده💔💔💔سنم کمه 

میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤
اگر دوسش داری پا پس نکش

بیست سالمه و هنوز سنی ندارم که یک نفرو وارد زندگیم بکنم که نه شغلی دارم و نه درآمدی و نه خدمت رفتم 

در حال حاضر دانشجو هستم 

پس منطقی نیست و خدا رو هم خوش نمیاد