eli_khanoom8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1308 عنوان وام بلووبانک 91 بازدید | 11 پست کسی گرفتهچ جوری باید بگیرم؟اپ های دیگه وام میدن چ جورین؟ 1403/11/23 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaasnaa عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 3845 هیچی میری داخل اپش قسمت وام مرحله به مرحله میری جلو اونا هم بهت سریع وامو میدن
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13901 من الان از ویپاد ضروری گرفتم ۲۰ تومن سودش زیاده ولی برای کار فوری خوبهاز بلو هم ۱۰ تومن گرفتم ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8346 داخل آپ شرایطش رو گفتهباید سه ماه متوالی میانگین حسابت بالای ۳ میلیون باشه تا بهتون مبلغ میانگین این سه ما بهتون تعلق میگیره خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
eli_khanoom8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1308 هیچی میری داخل اپش قسمت وام مرحله به مرحله میری جلو اونا هم بهت سریع وامو میدن واسع من نوشته میانگین ماه جاری ۴میلیون ریال یعنی برای وام اول تا سه ماه آینده باید ۴۰۰تومن یا بیشتر تو حسابم باشه؟
کاشبرگردم عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 484 سه ماه بالای ۳تومن تو حسابم داشتم زیر ۳نباید باشه ۹تومن گرفتم ۶ماهه اللهم صل علی محمد و آل محمد
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8346 من الان از ویپاد ضروری گرفتم ۲۰ تومن سودش زیاده ولی برای کار فوری خوبهاز بلو هم ۱۰ تومن گرفتم وام ضروریه چجوری باید سکه هات چقدر باشهمیدونی این سکه ها در ماه باید به اون حداقل برسه و هرماه از بین میره یا نه خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13901 وام ضروریه چجوری باید سکه هات چقدر باشهمیدونی این سکه ها در ماه باید به اون حداقل برسه و هرماه از بی ... هر ۱۰۰ تومن روزی یه سکه میده سکه ها مثلا ۹هزارتاشه ۱۰ تومن ۱۲ماهه میتونی بگیری و ..... ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8346 هر ۱۰۰ تومن روزی یه سکه میده سکه ها مثلا ۹هزارتاشه ۱۰ تومن ۱۲ماهه میتونی بگیری و ..... میخوام بدونم این سکه ها باید تو چه زمانی به ۹ هزارتا برسه منظور مدت زمان محدود داره یا نه [یعنی دوماه پنج ماه یااصلا زمان نداره ]تا هروقت که به ۹ هزارتا بشه خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مامان_لیلی۹۶ عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 283 اره خیلی راحته اگه گردش حساب داشته باشی درخواست بدی چن دیقه بعد میریزن به حسابت
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13901 میخوام بدونم این سکه ها باید تو چه زمانی به ۹ هزارتا برسه منظور مدت زمان محدود داره یا نه [یعنی دوما ... نه محدودیت نداره من چندماهی بود با ویپاد کار نمیکردم حتی پولم نداشتم توش پارسال ۱۳ هزارتاجمع کرده بودم الان باهمون اعتبار گرفتم ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8346 نه محدودیت نداره من چندماهی بود با ویپاد کار نمیکردم حتی پولم نداشتم توش پارسال ۱۳ هزارتاجمع کرده بو ... خوبه پس ممنون از راهنماییتون 🙏⚘️ خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤