منم همینکار میخوام بکنم البته میخوام غذا را با خودم ببرم نمیدونم چی بپزم دیابت هم داره
ما برای مادر بزرگم که دیابتیه معمولا مرغ رو کنار بامیه میپزیم که البته معمولا بجای مرغ بلدرچین میپزیم براشون... اگه خورشت باشه و شکر داشته باشه مثل الو قبل شکر زدن یه ظرف برمیداریم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کوففففففففففففففففففففففففففففففففففففففته قلقلی 😒 بزنمت سه جا شی از وسط منحرف تروریست داعشی 😲مادرشوهر گلیست از گلهای بهشت از بس که خوبه گله 😝منتها گله خرزهره اس😆😂😂😂😂😂😂
کم خوراکن خوش بحالت من وقتی مادر شوهرم میخواد بیاد باید هر کدوم رو چهار نفر حساب کنم اینقدر میخورن که پسر کوچیکش میگه مامان کاه از خودت نیست کاهدون از خودته بخدا سر سفره پسر کوچیکش بهش میگه هر وقت میان
من اون سری که اومدن خونمون خورشت بادمجون با زرشک پلو با مرغ و سوپ قارچ درست کردم مادرشوهرم خیلی خوشش اومد روز بعد زنگ زد به شوهرم کلی تعریف کرد ازم ^_^
وقتی برات مهم نیست اطرافیانت درموردت چه فکری میکنن یعنی به سطح خطرناکی از آزادی رسیدی