2821
2789
عنوان

موی سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست
من خیلی هم مضطربم و ریزش مو دارم شدیدا ، بخاطر اضطراب و مشکل روده اصلا ویتامین مو اثر نداره روم

استرس و اضطراب تاثیر داره اما ارث کار خودشو می کنه فقط با ویتامین و اینا شاید روندش کندتر بشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استرس و اضطراب تاثیر داره اما ارث کار خودشو می کنه فقط با ویتامین و اینا شاید روندش کندتر بشه.

اگه کمبود ویتامین واقعا رفع بشه و عادت های بد غذایی از بین بره و آدم بی خیال و خونسرد باشه سفید نمیشه ژنتیک نقش داره ولی بازم قابل کنترله

اگه کمبود ویتامین واقعا رفع بشه و عادت های بد غذایی از بین بره و آدم بی خیال و خونسرد باشه سفید نمیش ...

برای من که از سن خیلی کم شد.

البته مهمم نیست خیلیا الان همینن.

نازک هم بود ؟؟آره خیلی از بچه هارو میبینم بخاطر استرس اوضاعش همینه

اره نازک هست ،اوایل مثلا همون تیکه هر تار مو نصفش سفید میشد الان کل هر تار سفید میشع

...

چجوری استفاده کنیم؟

قبل حموم مثلا ۱ ساعت بزار روی سرت باشه بعد بشور یا خیلی کم در حد چند قطره بریز کم دستت کلتو باهاش ماساژ بذه بخواب بعد برو حموم همون روزش ولی خیلی ها از سیاه دانه بخاطر بوش راضی نیستن

نازک هم بود ؟؟آره خیلی از بچه هارو میبینم بخاطر استرس اوضاعش همینه

موهام نه ضخامتشون متوسطه.

من اولین سفیدی رو تو موهام ۱۴ سالگی دیدم بعدش عین جت سفید شدن مادرمم همین جور بوده الان که ۴۴ سالشه انگار موهاش موهای یه زن ۹۰ ساله هست‌ سفیده یه دست.

بله عزیزم.واقعاً مزاج تاثیر داره روی سفید شدن مو؟؟

بله بلغمی ها و سوداوی ها زود موهاشون سفید میشه که معلوم همین غن و قصه باعث سفیدی مو و مزاج سرد میشه بستگی هم داره ممکنه یکی مثل منو شما که شنمون کمه باید مزاجمون گرم باشه ولی غلبه مزاج سرد شدیم که بخاطر سبک زندگیمونه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز