2777
2789
عنوان

پزشکی و دندون

116 بازدید | 16 پست

بچها خودتون یا نزدیکاتون کسیو دارین که همین یکی دوسال پیش دندون یا پزشکی قبول شده باشه؟

از کی جدی شروع کرده بود به کنکودی خوندن ؟و اینکه پایش چطوری بوده؟فیلم میدیده؟

من میخوام سال بعد کنکور بدم از الان میخوام بخونم واسه دندون. بنظرتون صد خودمو بزارم میشه؟:)ضعیفم

دوستم پزشکی تهران پایش عالی بود 

یه دوستم تبریز اونم پایش عالی بود 

پسر خالم دارو پایش کلا ضعیف خیلی ضعیف 

از یازدهم جدی خوند 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم چه ضعیف باشی چه قوی

چه پایه خوب باشه یا بد

بالاخره الان سال بعد کنکور داری

باید تلاشتو بکنی و تمام خودتو بزاری

ی سال چیزی نیست واقعا از همه چی همه چی بگذر

اون روزی که نتیجه بیاد تموم خستگیات از تنت در میره

و خدای نکرده چیزی که میخوای و نیاری، تمام اون روزایی که الکی نخوندی و پای چیزای بیهوده نشستی از جلو چشت رد میشه و وقتی پشیمون میشی ک دیره و سودی نداره

اگه حس میکنی ممکنه نیاری، بازم برای دندون بخون که پرستاری رو بیاری

ولی اگه در حد پرستاری بخونی شاید خیلی بدترشو قبول بشی یا اصلا نشی

پاشو قوی بخون💪

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من خودم 1402 قبول شدم 

آره از الان صد خودت رو بزاری میشه ..ولی واقعا بخون ..چون یه سال اونقدر زمان کمی نیست ولی اونقدر زیاد نیست که بشه هدر داد و تنبلی کرد

من خودم دوازدهم نشستم بکوب خوندم ..دهم و یازدهم در حد درس مدرسه 

فیلم اصلا نمیدیدم .. چون به شخصه برای من تاثیری نداشت اصلا

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

عزیزدلم چه ضعیف باشی چه قویچه پایه خوب باشه یا بدبالاخره الان سال بعد کنکور داریباید تلاشتو بکنی و ت ...

🥲من فقط دندون میخوام یا پزشکی از بقیه رشتها متنفرم

دوستات از دوازدهم خوندن؟سال اخر مدرسهم میرفتن؟

نه بابا دوازدهم نباید مدرسه بری 

اونی ک تهران آورده از هفتم 

اونی ک تبریز آورده از دهم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

دوازدهم مدرسه میرفتی؟روزی چند ساعت میخوندی؟

اره میرفتم 

ولی دبیر های ما باهامون کنار میومدن ، سریع درس میدادن واجازه میدادن بقیه رو درس بخونیم

روز های مدرسه حوالی ۸ تا ۹ساعت ولی روز های عادی حدودا ۱۳ ساعت میخوندم .. دیگه شب قبل خواب آش و لاش بودم 😅 

من خودم 1402 قبول شدم آره از الان صد خودت رو بزاری میشه ..ولی واقعا بخون ..چون یه سال اونقدر زمان کم ...

من امسال کنکور دارم اما هیچج کاری نکردم بنظرت بخونم فرجی میشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

من امسال کنکور دارم اما هیچج کاری نکردم بنظرت بخونم فرجی میشه

هیچی یعنی واقعا هیچی؟

بالاخره حتما چند فصلی خوندی که درست و حسابی!

همونا رو دوره کن الان تا کاملا مسلط بشیو بتونی اکثر چیز هایی که ازش سوال میاد رو بزنی 

..وگرنه راستش رو بگم نمیشه از الان به بعد مطلب جدید یاد گرفت .. یعنی میشه ولی به درد نمیخوره 

تابستونش درس خوندی یا از مهر شروع کردی؟

تابستون تفریحی خوندم ... یعنی کتابا رو جوری واسه خودم میخوندم که پیش زمینه داشته باشم که بعدا خیلی باعث صرفه جویی تو وقتم شد..دیگه زیاد روی کتاب وقت نمیذاشتم از اون به بعد..

البته اینا روش من بود چون میدونستم از اونایی نیستم که بتونم سه سال بکوب بخونم .. و در نتیجه ممکن بود دوازدهم انرژی کم بیارم و کلا نخونم