2777
2789
دلم میخاد یچیزی مثل گناهکار گیرم بیاد بخونم

نىيسنده گناهكار يه رمان ديگه هم نوشته خيلي عاليه اسمش شاه شطرنج هست ديوونه ات ميكنه 

يه رمان ديگه هم هست كه خودم دو بار خوندم اسمش مي گل ١ و ميگل ٢ هست عاليه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نىيسنده گناهكار يه رمان ديگه هم نوشته خيلي عاليه اسمش شاه شطرنج هست ديوونه ات ميكنه  يه رمان د ...

آره اینا رو خوندم شاه شطرنج خیلی خوشگله 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  

آسمانی ها عاشقشم چون یکم شبیه سرگذشت خودم بود .این مرد امشب میمیرد .گناهکار .یغمای بهار .من رمان زیاد خوندم ولی اینا عالین

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
مثل من  به كجا رسيديم اينقدر خونديم من كه فقط چشمم ضعيف شد

یه تحقیقی توی یکی از کشورهای اروپایی انجام شده بود درمورد اثر مطالعه رمان وداستان روی شخصیت وزندگی ادما

جالب بود برام نتایجش

کسایی که اهل خواندن رمان وداستان بودن همدلی وهمدردی ونگاه بدون قضاوت ومهارت حل مشکلات وصبر تحملشون بیشتر از سایرین بود

ضمن اینکه رمان های پرمغز وقوی خیلی میتونن نگرش اجتماعی وسیاسی ما رو ارتقا بدن ومفتهیم روان شناسی وتاریخی رو به خوبی منتل کنن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک