2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید لباس زیرت هم بالا بزنی

منم خجالت میکشیدم ولی خب چاره نیست باید کار انجام بشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
باید لباس زیرت هم بالا بزنیمنم خجالت میکشیدم ولی خب چاره نیست باید کار انجام بشه

من دکتری که میخوام برم پیشش اقاست

همون اقا اکو میگیره یعنی؟ 

چون میدونم که تو همون جا اکو میگیره ولی نمیدونم خودش میگیره یا کسیو داره اونجا

من دکتری که میخوام برم پیشش اقاستهمون اقا اکو میگیره یعنی؟ چون میدونم که تو همون جا اکو میگیره ولی ن ...

نمیدونم والله من خانوم بود

شاید آقا باشه یه ملافه چیزی میندازه رو بدنت مشخص نباشه

خودت ازش بخواه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بالا بزنیم یا کامل دربیاریم ؟

لازم نیست در بیاری فقط میزنی بالا

نمیدونم والله من خانوم بودشاید آقا باشه یه ملافه چیزی میندازه رو بدنت مشخص نباشهخودت ازش بخواه

ای وای😂از الان واسه هفته بعد استرس گرفتم

اقاعه هم همکارمه واقعا خجالت میکشم لختمو ببینه😂

ای وای😂از الان واسه هفته بعد استرس گرفتماقاعه هم همکارمه واقعا خجالت میکشم لختمو ببینه😂

اووو آشنا سخته😅

من سونو واژینال دادم آقا بوده اون که بدتره 😕

من دکتری که میخوام برم پیشش اقاستهمون اقا اکو میگیره یعنی؟ چون میدونم که تو همون جا اکو میگیره ولی ن ...

اکو رو خود دکتر می گیره ولی نوار قلب رو منشی انجام میده معمولا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز