2777
2789
عنوان

خیلی بهم برخورد

117 بازدید | 7 پست

دوستان من دیروز با پارتنرم رفتم بیرون اتفاقا خیلی هم به خودم رسیده بودم

ولی وقتی داخل ماشین نشستم شروع کرد صحبت راجع به اینکه چقد چشمات گود افتاده چرا پوستت خراب شده و...

من واقعا خیلی بهم برخورد حقیقت اونم کلی ایراد داشت ولی من ک نمیزنم تو روش خیلی دلم شکست:)

اخرشم دید خراب کرده کارو گفت ولی خیلی خوشگلی بازم اما دیگه فایده ای نداشت الان دوباره زنگ زده بود میگفت خیلی خوش گذشت و اینا ولی من هنوز از دلم در نیومده

Maybe in the next universe...

وای مردای ایرانی با این ظاهر داغونشون از کی تاحالا نظر میدن 

اح 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای مردای ایرانی با این ظاهر داغونشون از کی تاحالا نظر میدن اح

بخدا اصلا یه اعصابی ازم داغونه از دیروز منم هیچی نگفتم همش تو خودم بودم هی میگفت چرا هیچی نمیگی

بخدا اصلا یه اعصابی ازم داغونه از دیروز منم هیچی نگفتم همش تو خودم بودم هی میگفت چرا هیچی نمیگی

بگو هر وقت ت نره غول پرنسسی لال شدی من حرف ها دارم برا زدن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم ناراحت نکن خودتو میگفتی اون پوست های تمیز و صافی ک میبنی همش آرایش و فیلتره هرکسی ممکنه که زیر چشماش گود باشه یا حالا به هر دلیلی جوش اینا بزنه

اشک شو،اما نه تو غم.

عزیزم ناراحت نکن خودتو میگفتی اون پوست های تمیز و صافی ک میبنی همش آرایش و فیلتره هرکسی ممکنه که زیر ...

درست میگید شما ولی من واقعا دلم شکست اونم هزارتا ایراد داره ولی من ک نمیگم

درست میگید شما ولی من واقعا دلم شکست اونم هزارتا ایراد داره ولی من ک نمیگم

اره عزیزم حق با توعه احتمالا اونم نمیدونسته که تو ناراحت میشی منم یه بار با پارتنرم که بیرون بودیم پریود بودم بعد روی لپم یه جوش گنده زده بود اینم هی میگف جوش زدی چقد گندس فلان منم ناراحت شدم ولی خب اونم قصد نداشت ک منو ناراحت کنه همینجوری میگف

اشک شو،اما نه تو غم.