2789
عنوان

مسافرت

70 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین 

مامانم امروز بهم زنگ زد گفت بیا هفته دیگه از چهارشنبه بعدازظهر تا جمعه بریم مشهد منم بهش گفتم واقعیت من بالای 5سال هست مشهد نرفتم دوست دارم میرم مشهد بتونم سه روز حداقل تو مشهد باشم بعدم بچه هام کوچیک هستن سرده اونجا سرما میخورن الان مشهد بشدت سرده برف اومده من دوست دارم تایم تابستون برم بگردم بیرون برم پارک برم راحت تو بازار و حرم برم گفت من باید برم گفتم خوب با تور برو بشدت ناراحت شد حرف من بد بود آیا؟ من شوهرم اگه الان بره تایم سفرشم دیگه میسوزونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نرو الان بدجور سرده اواخر بهار برید

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برج ۲ یا ۳ تشریف بیارین هوا عالیه

دقیقا اون فصل عالیه منم بهش گفتم اون‌موقع بریم ک راحت تو حرم بمونیم چند ساعت یا تو بازار بچرخیم اخه همسر من نهایت سالی دوبار بتونه مرخصی بگیره اگه بریم به هیچ و پوچ مرخصیش هم رفته😢

دقیقا اون فصل عالیه منم بهش گفتم اون‌موقع بریم ک راحت تو حرم بمونیم چند ساعت یا تو بازار بچرخیم اخه ...

اره دیگه شغل هایی که مرخصی میدن باید خیلی برنامه ریزی شده برین سفر. انشاالله تشریف بیارین و بهتون خوش بگذره🙌