2777
2789
عنوان

بابای بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 19 پست
برو عزیزم هنوزم دعانویس های خوب با وجدانی هستن برو شاید به امید خدا درست شه رفتی نتیجه ی گرفتی به من ...

باشه عزیز ، تاپیک هاتو خوندم خیلی ناراحت شدم. باشع حتما نتیجه شو برات میگم ، کمکت میکنم ،درخواست دوستی مو اگ مایلی باز کن

نه به نظرم اینکارا نکنید؛ به این خرافات بها ندید چرا پدرت سرکار نمیره؟

نمیدونم واقعا چی توسرشه. اصلا مسئولیت پذیر نیست هیچی براش مهم نیست ، مامانم فقط زیربار مسئولیت هس ، دیونه شدیم، یه ماه دیگ عید هیچی نداریم ، صبحا تا ساعت ۱۰ یا ۱۱ خوابه بعد میره بیرون ظهر موقع غذا خوردن میاد فقط بخاطر شکمش بعد دوباره میخانه عصر بیدار میشه باز دوباره میره بیرون شب ساعت ۸ اینا میاد ک شام بخوره بعد دوباره میره بیرون تا ساعت ۱۲ یا ۱ حتی گاهی وقتا شده ساعت ۳ یا ۴ میاد خونه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم واقعا چی توسرشه. اصلا مسئولیت پذیر نیست هیچی براش مهم نیست ، مامانم فقط زیربار مسئولیت هس ، ...

تا ساعت ۴ صبح کجا کار میکنه؟ 

متاسفانه دیگه نمیشه این آدم رو تغییر داد. 

شما خودتون و مادرتون به فکر یه شغل خوب باشید.

تا ساعت ۴ صبح کجا کار میکنه؟ متاسفانه دیگه نمیشه این آدم رو تغییر داد. شما خودتون و مادرتون به فکر ی ...

نگا بهت درخواست دوستی میدم باز کنم بهت تعریف میکنم کجا میره