2777
2789
عنوان

بابای بیکار

239 بازدید | 19 پست

بابای من نزدیک ۳ ساله سر کار درست و حسابی نرفته همش کارای الکی ، الان همه عموهام پیشرفت کردن بابای من پسرف یعنی دیونه شدیم همش بیکاری همش بی پولی الان بیمه ماشین مون یه ماه دیگ اس یه قسط وام داریم یه ماه دیگ اس عید هس حتی اگ لباس هم نگیریم بازم برای عیدی باید پول مورد نیاز باشه ک حداقل یکم آجیل بگیریم خسته شدم واقعن ، از اقوام مون یکی هس دعا نویس هس مرد با خدایی هس کلا نیس دنبال جادو این‌جور چیزا باشه فقط دعا میکنه برای مشکلات دوست مامانم هم شوهر همین شکلی بود رفت پیشش شوهرش همش سرکاره وضعشون انقد خوب همش لباسای رنگی رنگی تن خودشو دخترش هس تازه همین چند روز پیش دکور خونه شونو عوض کردن بعد مامان منم میگ بیا بریم پیش همین دعا نویس ک مشکلات مارو دعا کنه ک بابام بره سرکار نمیدونم چیکار کنم انجام بدیم یان 

چون نیت ما سحر جادو این چیزا نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دعا ک کاری درست نمیشه من اعتقادی ندارم.

ولی اگر باور دارید پدرتون هم نیومد خودتون برید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

بابای منم سه چهار سال کامل بیکار بود کنارش کار خورد و ریزه انجام میداد خیلی بدم میومد از اینکه بابام خونه باشه 

الان مغازه زده

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
بابای منم سه چهار سال کامل بیکار بود کنارش کار خورد و ریزه انجام میداد خیلی بدم میومد از اینکه بابام ...

مغازه چی زد، کارش الان خوبه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

مغازه چی زد، کارش الان خوبه

نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم 

نه زیاد در حد همون بخور و نمیریم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم نه زیاد در حد همون بخور و نمیریم

ای بابا، ان شاالله کارشون رونق بگیره

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

عجیبه چطور اجازه دادن همچین امضایی بزاری؟🥲

درسته تاپیک سیاسی و....رو تعطیل و کسی که این تاپیکارو بزنه تعلیق میکنن؛؛؛اما امضا یه چیز شخصیه و ب هیچ کس ارتباطی نداره

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

خب برید...ولی مشکل از پدر شما نیست.مشکل از سران مملکت ماست.

عزیزم مشکل بابای منم هست الان چند از عموم همش زنگ میزنن ک بیا پیشمون سرکار اما بابام نمیره میگ ولش کن حوصله ندارم چندتا قسط داریم عید هست