2777
2789
عنوان

خالم به خواهرم میگه عروس گلم

199 بازدید | 17 پست

تو جمعای خانوادگی که خواهرمو‌ میخواد صدا بزنه هی میگه عروسم بیا عروسم فلان عروسم بهمان

خواهرم‌ نوجوان هست و به شدت از این کار خالم بدش میاد هرچیم به مامانم گفتیم میگه خواهربزرگترمه زشته چیزی بگم و اینا

حالا خواهرم از الان میگه من عید نمیام مهمونی خونه فک و فامیل🤣بنظرتون من حرفی بزنم نمیگن حسودیش میشه؟یا خودش بگه؟اصلا چی بگه که بی احترامی نشه

لطفا نظرتون رو بگید

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش زبون داره بگه‌ به من ابنطوری نگو وقتی چیزی نمیگخ خالت فک میکنه حوشش میاد

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

به خواهرت بگو خودش بگه به خالش که لطفا هرموقع عروس پیدا کردین براش بهش بگین برا من هنوز زوده این لفظا😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

چقدر حس بدی داره خب مقصر مادرته که به خاطر خواهر و خواهرزاده اش حاضره تا چند وقت دخترش این حس مضخرفه به دوش بکشه. به خواهرت یاد بده جلوش وایسته 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خود خواهرت بگه خاله من خوشم نمیاد اینجوری صدام کنید اذیت میشم ایشالا اگه کسی راضی شد عروستون بشه اونو این شکلی صدا کنید من هنوز بچه هستم این حرفا خوب نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

اصلا چیز جالبی نیست که میخندی اولا خواهرت نوجوانه باید روی درسش فوکوس کنه ن این چیزت بعدم شاید خود پ ...

هربار که خواهرم با حرص پیش من فحششون میده من خندم‌میگیره خواهرم میخواد بزنه تو دهنم😂😔 

نه خودش که خوشش از پسره و ازدواج و ... نمیاد از این بابت که بخواد بره سراغ عشق و عاشقی خیالم راحته

به نظرم کار خالتون اشتباهه!کاش مامانتون تذکر بده بهشون که دوست ندارن اینطوری صداش کنه
خب خواهرتون اسم داره اینهمه مامان باباتون زحمت کشیدن اسم گذاشتن که هر کی هر چی دلش خواست صداش کنه!؟
خودتون چند سالتونه؟میتونین به خالتون بگین یا نه برمیگرده یه چیزیم به شما میگه بدتر میشه😐

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

چقدر حس بدی داره خب مقصر مادرته که به خاطر خواهر و خواهرزاده اش حاضره تا چند وقت دخترش این حس مضخرفه ...

دختر مظلوم یا بی سر و زبونی نیست ولی خب فک و فامیل ما اینطورین به یکیشون بگی تو

همه میفهمن و میگن چه دختر گستاخی فلانی بهمانی

از این میترسه