مال_باخته_00 مدیر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 عنوان خوش سلیقه ها بگین کدوم قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 75 پست بچه ها این دست من نیست برای فروشندس؛ بگین کدوم انگشتر بهتره اولی _ دومی _ سومی؟ 1403/11/23 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6647 هیچکدوم ولی اگ اصرار داری اولیو دومی بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16402 منم اونو دوست دارم بقیه میگن بچه گونس پیرزنیه الان زده به دلم نه اتفاقا قشنگع من خوشم اومد عکسات و مدل بده ولی همین کارو ی مدل خوشگل با لاک قرمز طراحی شده دستش میکرد همه خوششون میومد از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 سومی رو بگیرخیال خودت راحت کن. مرسی خودمم دوسش دارم ولی همه زدنش به دلم میگن خوب نیست اون
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 14511 مرسی خودمم دوسش دارم ولی همه زدنش به دلم میگن خوب نیست اون بابا چه مهمی نیست یه انگشتر دیگهسومی قشنگه معجزه شکر گزاری...
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 نه اتفاقا قشنگع من خوشم اومد عکسات و مدل بده ولی همین کارو ی مدل خوشگل با لاک قرمز طراحی شده دستش می ... عکس فروشنده هستش خودم ناخونم کاشتش قرمزه یدونه گردنبند قرمز هم دارم اکثر چیزام رنگ دیگس گفتم تنوع بدم یه رنگی که ندارم بخرم بینشون مونده بودم ماشالا تو خانوادمون هرکی یه نظر میده 😂😂😂منم آخرش گقتم بذارم سایت چون داشت تموم میشد گقتم یکیش بردارم
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 بابا چه مهمی نیست یه انگشتر دیگهسومی قشنگه مرسی 💞
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16402 عکس فروشنده هستش خودم ناخونم کاشتش قرمزه یدونه گردنبند قرمز هم دارم اکثر چیزام رنگ دیگس گفتم تنوع بد ... اره میدونم عکس فروشنده هست اینجا دیگه هیچی نزار پشیمون میکنن ولی واقعا قشنگع من چند روزه مدل لاک ناخن نگا میکنم بعد تو چندتای دیدم این مدل انگشترم انداختن آنقدر قشنگع از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 اره میدونم عکس فروشنده هست اینجا دیگه هیچی نزار پشیمون میکنن ولی واقعا قشنگع من چند روزه مدل لاک نا ... اره ماشالا همه گفتن پیر زنی اکثرا همگفتن اولی و سومی دومی به نظر خودم خیلی سادس عه چه خوب من اصلا عکس ژورنال با ناخون قرمز ندیدم واسه همون نمیدونستم کدوم قشنگ تر درمیاد
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16402 اره ماشالا همه گفتن پیر زنی اکثرا همگفتن اولی و سومی دومی به نظر خودم خیلی سادس عه چه خوب من اصلا ... اینستا ی عکس باز میکنی مشابهش هی میاد برات من چندتا طراحی ناخن لاک قرمز نگا کردم هی برام اومد از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 اینستا ی عکس باز میکنی مشابهش هی میاد برات من چندتا طراحی ناخن لاک قرمز نگا کردم هی برام اومد شانس من زدم نمیاد 😂😂🤭
مال_باخته_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 668 اینستا ی عکس باز میکنی مشابهش هی میاد برات من چندتا طراحی ناخن لاک قرمز نگا کردم هی برام اومد شانس من زدم نمیاد 😂😂🤭