2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اونو دوست دارم بقیه میگن بچه گونس پیرزنیه الان زده به دلم

نه اتفاقا قشنگع من خوشم اومد عکسات و مدل بده ولی همین کارو ی مدل خوشگل با لاک قرمز طراحی شده دستش میکرد همه خوششون میومد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نه اتفاقا قشنگع من خوشم اومد عکسات و مدل بده ولی همین کارو ی مدل خوشگل با لاک قرمز طراحی شده دستش می ...

عکس فروشنده هستش 

خودم ناخونم کاشتش قرمزه یدونه گردنبند قرمز هم دارم اکثر چیزام رنگ دیگس گفتم تنوع بدم یه رنگی که ندارم بخرم 

بینشون مونده بودم ماشالا تو خانوادمون هرکی یه نظر میده 😂😂😂منم آخرش گقتم بذارم سایت چون داشت تموم میشد گقتم یکیش بردارم 

عکس فروشنده هستش خودم ناخونم کاشتش قرمزه یدونه گردنبند قرمز هم دارم اکثر چیزام رنگ دیگس گفتم تنوع بد ...

اره می‌دونم عکس فروشنده هست 

اینجا دیگه هیچی نزار پشیمون میکنن 

ولی واقعا قشنگع من چند روزه مدل لاک ناخن نگا میکنم بعد تو چندتای دیدم این مدل انگشترم انداختن آنقدر قشنگع 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اره می‌دونم عکس فروشنده هست اینجا دیگه هیچی نزار پشیمون میکنن ولی واقعا قشنگع من چند روزه مدل لاک نا ...

اره ماشالا همه گفتن پیر زنی 

اکثرا هم‌گفتن اولی و سومی 

دومی به نظر خودم خیلی  سادس 

عه چه خوب من اصلا عکس ژورنال با ناخون قرمز ندیدم واسه همون نمیدونستم کدوم قشنگ تر درمیاد 

اره ماشالا همه گفتن پیر زنی اکثرا هم‌گفتن اولی و سومی دومی به نظر خودم خیلی سادس عه چه خوب من اصلا ...

اینستا ی عکس باز می‌کنی مشابهش هی میاد برات من چندتا طراحی ناخن لاک قرمز نگا کردم هی برام اومد 

2790
2778
2791
2779
2792