2821
2789
عنوان

کار عجیبیه 🤔

207 بازدید | 29 پست

بچه ها رفتم مغازه یه شخصی بعد گفتم بهش یه سوال دارم دشت اولتونه یا قبل من مشتری خریدی انجام داده بعد تعجب کرد گفت مغازه رو دشت اوله بعد گفتم میشه خودم کارت بکشم بعدش کاملا کپ کرد دلیلش چیه خودم خواستم کارت بکشم چون پا قدمم خوبه 

بیا دشت اول دست بکش رو سرما😁😅

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ترسیده 😂😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه از خود مچکر😂منم تعجب میکردم ولی کاش دلیلشو بهش میگفتی باز یکم از تعجبش کم میشد

خواستم بگم ولی وقت نشد ولی واقعا کار عجیبی کردم چون پسره رو میشناسم و مشتری ثابتشم

چرا آخه 😂

نمیدونم والا😐😂😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

حیف که فرسنگ ها دوریم وگرنه میکشیدم😂

رو صفحه پروفایلم بکش خو 🤧😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

باشه باشه😂😂🤣🤣🤣🤣

مرسیییی🙈🤳💃💃

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز