2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا…

141 بازدید | 13 پست

خوشگل خانوم های متخصص تشریف بیارید که حسابی به تجربتون نیازمندم

سیکلام نامرتب هستش اخرین بار ۱۶ دی پری اومده

پنجشنبه فکر کردم داره میاد نوار گذاشتم تا شب فقط رد یک لکه قهوه ای بود با دستمال تمیز کردم یه لکه محو صورتی بود 

بی بی گذاشتم منفی شد

دوباره فردا صبحش گذاشتم منفی شد

حالت تهوع و کمر درد دردهای پریودی یهو میگیره میگم دیگه اومد ولی خبری نیست 

دیگه هم بی بی نذاشتم آخری رو یکشنبه گذاشتم منفی بود 

گفتم نمی ذارم تا شنبه میرم مستقیم آزمایشگاه

حالا بنظرتون باردارم 

گلاب بروتون ترشح آبکی دارم

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
نه عزیزم

چرا بخاطر بی بی های منفی میگید؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تهوع و اینا از هفته 6 و 7 شروع میشه دیگه این همه بی بی گذاشتی منفی هم بوده اینا که گفتی هم میت ...

سر دخترم اولین نشونم تهوع بود بعد پریودم عقب افتاد بخاطر همین خیلی مشکوکم

علائمت به بارداری میخوره ان شاءالله خیره گلم

توکل بخدا تا شنبه خیلی مونده 😭

بخاطر همه ی شرایطت

توکل بخدا فعلا که از پری خبری نیست 

منم برای تنظیم پریودی دکتر مدروکسی پرو ژسترون داده تموم کردم ولی الان ۱۰ روزه پری نشدم جلوگیری با ک ...

خب اگه جلوگیری با ک ا ن … بوده دیگه جای نگرانی نداره 

بعد کلا دارو که می خوری تنظیمات رو بهم میزنه استرس نداشته باش خود استرس هم باعث میشه عقب بندازی

خب اگه جلوگیری با ک ا ن … بوده دیگه جای نگرانی نداره بعد کلا دارو که می خوری تنظیمات رو بهم میزنه اس ...

میگم شاید کان سوراخ بوده باشه

منم یکشنبه وقت دکتر دارم

تا اون موقع هلاک میشم از استرس

من دیگه بچه نمیخوام

میگم شاید کان سوراخ بوده باشهمنم یکشنبه وقت دکتر دارمتا اون موقع هلاک میشم از استرسمن دیگه بچه نمیخو ...

استرس نداشته باش سوراخ نبوده نگران نباش