میس_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 637 عنوان خانما تروخدا بیاین یه لحظه 118 بازدید | 14 پست من باردارم؟ ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده همیشه تقریبا مرتب بود نهایت یک یا دو روز اینور اونور میشد زیر دلمم درد میگیره ولی پریود نمیشم.بچه کوچیکم دو سالشه 😭لطفا کمک 1403/11/23 | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rohaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 140 الان بیبی بزنم نشون میده؟ سلام اگر 10 روز گذشته باشه بله نشون میده
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26686 الان بیبی بزنم نشون میده؟ بزن آره نشون میده زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98106 آره بزن البته صبح اول صبح بهترهولی قاعدتا الان نشون میده ۱۰روز گذشته
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4213 به خودت استرس نده عزیزممنم این روزا رو تجربه کردماما خدا خواست و یه داداش واس دخترم به دنیا اومداختلاف سنی شون ۳ سال هستو بهترین دوستای هم هستن زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
میس_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 637 به خودت استرس نده عزیزممنم این روزا رو تجربه کردماما خدا خواست و یه داداش واس دخترم به دنیا اومداختل ... من دوتا دارم یه دختر یه پسر سه و نیم سال فاصله دارن تو شهر غریب بدون کمک دست تنها جونم بالا اومد تا همینا رو بزرگ کردم دیگه توان جسمی و روحیشو نداریم نه من نه همسرم.تو برنامه های آینده ام همه چی بود جز بچه سوم :((وضع مملکتم که روز به روز ...
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4213 من دوتا دارم یه دختر یه پسر سه و نیم سال فاصله دارن تو شهر غریب بدون کمک دست تنها جونم بالا اومد تا ... عزیز دلممممحالا واس چیزی ک مطمئن نیستی غصه نخوروقتی درد داری پس احتمال زیادپریود میشیواس خودم پیش اومده ک همیشه منظم باشه و یه بار عقب بیوفته زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26686 من دوتا دارم یه دختر یه پسر سه و نیم سال فاصله دارن تو شهر غریب بدون کمک دست تنها جونم بالا اومد تا ... مگه پیشگیری نداشتی؟؟؟ لابد تکیه بر طبیعی کرده بوده؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میس_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 637 مگه پیشگیری نداشتی؟؟؟ لابد تکیه بر طبیعی کرده بوده؟ بله متاسفانه آخه برای هر دو بچه امون کلی تلاش کردیم نمیشد بعد چند ماه یا حتی سال اقدام ، بچه دار شدیم فکر نمیکردم به این راحتی بشه ...خدا کنه به خاطر آنتی بیوتیک هایی برای دندونم خوردم عقب افتاده باشه