من از بچگی لوزه دارم و اذیتم نمیکرد زیاد تا الان که ۲۳ سالمه و یه ۲ ماهی میشه هرچی که میخورم حس میکنم به سختی میره پایین حتی آب الان تو فکرمه که نکنه از لوزهامه؟از جراحیش میترسم اونایی که تجربه داشتن بگن چجوریه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کمک خاصی که بر نمیاد ازمون چون باید معاینه بشی ببینی سنگ لوزه داری یا عفونت لوزه یا التهاب لوزه بعد ...
اوه چقد چیز:( اره خب حق با شماس ولی من فک کنم سنگ هم داشتم یه بار یه چیزی مث سنگ چسبیده بود به لوزه هام سفید رنگ بود که با آب نمک خودش کنده شد در نیومد الان باز همچین حس سنگینی دارم تو گلوم ولی دیده نمیشه
اوه چقد چیز:( اره خب حق با شماس ولی من فک کنم سنگ هم داشتم یه بار یه چیزی مث سنگ چسبیده بود به لوزه ...
اینکه لوزه دارم اصطلاح غلطیه که جا افتاده همه لوزه دارن یا سالمه یا لوزه این سه مشکلی که گفتم رو عموما میتونه داشته باشه باید بررسی بشی ولی برای اطلاعات ابتدایی صرفا برای خودت میتونی سرچ بزنی تفاوتش رو ببینی چون نمیشه واقعا پشت گوشی قطعی تشخیص داد