2777
2789

خواب بود گوشیش برداشتم داشتم تو اینستاش می‌چرخیدم رفتم رو افزودن اکانت زدم دیدم ی پیج دیگ هست اما واردش نشده واردش شدم پروفایل هیچی نداشت فقط چنتا پیج فالو کرده بود طنز و آهنگ لباس اینا

با خودم میگم اگه چیزی نداشت چرا قایمش کرده بد میگم اگه داشت ک پیامی چیزی میدیدم 

چیکار کنم تروخدا کمک کنید رمزش در اوردم پیامک رمزشم پاککردم 

صبح ب روش بیارم ؟ یا هیچی نگم؟

تروخدا نامزدم چند ماه دیگ عروسیمه من تنها چیزی ک وحشت دارم خیانته ینی ممکنه خیانت کرده باشه؟ اگ نکرده چرا مخفی کرده پیجو اگ کرده چرا هیچی نبود تو پیجش جز چنتا فالوینگ

کاربری دست دو نفره ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهه بهش نگو ، چند روز نگه دار پیجو ببین چی میشه ، اگر چیزی باشه تو این مدت معلوم میشهینی چی واردش نش ...

تروخدا اگ نگم دق میکنم دارم سکته میکنم

پیجشو اومده بود خونمون پاک‌کرده من زدم رو افزودن حساب دیدم ک ی پیج هست که واردش نشده 

اینستا دارید؟ رو add account زدم 

کاربری دست دو نفره ❤️

هر مردی خیانت میکنه به روش خودش بعضیا خنگن رو میکنن بعضیا زرنگن تا آخر عمر جانماز آب میکشن

دقیقاااا موافقم

همشون خیانتکارن اوناییم که فکر میکنی نیستن فقط بازیگرای خوبین

هر مردی خیانت میکنه به روش خودش بعضیا خنگن رو میکنن بعضیا زرنگن تا آخر عمر جانماز آب میکشن

یاد جمله یه کتاب افتادم، میگفت همه مرد ها جلوی پیشرفت زن هارو می‌گیرند منتها بعضی ها جوری با سیاست انجام می‌دهند که زن ها نمیفهمند. 

تروخدا اگ نگم دق میکنم دارم سکته میکنمپیجشو اومده بود خونمون پاک‌کرده من زدم رو افزودن حساب دیدم ک ی ...

چطور به ذهنت رسید بری اونجا رو چک کنی اخه بهش شک داری؟

به رسم اسفند و اخر سال من هم دل تکانی میکنم، همه چیز را کنار میگذارم جز یاد تو که زیر خروارها خاکی 

بهترین فرصته بشناسیش صداشو در نیار حالا شاید تازه باز کرده میخواد بهت بگه ایشالا به دل من که اونطور افتاد چون چتی چیزی نداشته یا حتی پروفایل پیجو بفرست به خودت ببین چیکارا میکنه