2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز گفت حیف که بابام لقمه حلال گذاشته تو دهنم وگرنه...... می‌کردم تا به بکارتت ننازی و نری شکایت ک ...

جلو بابات اینو گفت اشغال؟ بگو تو منو زدی خیانت کردی 

ببین امیدوارم هرچی زودتر ازش طلاق بگیری

خدایی نکرده خدایی نکرده چون این حیوونه هرچی از دستش برمیاد نتونستی کاری کنی مجبور شدی برگردی 

نوشته بگیر قانونی محضری

بگو حق طلاق بده 

درصورتی که بازم کتک زد بتونی طلاق بگیری 

سه دنگ خونه بزنه بنامت برگردی 

کلی نوشته بگیر وکیل بگو بهت میگه

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

خواهری دلم آشوبه از مشکلات خونه ام که درگیرشم از غم نداشتن فرزند دوم ...از .....دلم پره ...الهی دل همتون شاد باشه ..🙏🙏برام دعا کنید ❤❤❤❤❤❤

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
دلم برا نامزدم تنگ شدهفکرش نمیزاره بخوابم

دوران قشنگی ❤خوشبخت بشید 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..