2777
2789
تفففف چه بلایی سرش آوردی😂💔

عمدی ک نبود🤧😂برا اون مورد ناموصن یکی از این چیزا نینی یار تگ کرد نامردی بود🥺😂حالا چیز خاصیم نبودا واقعن

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@ملکه455منم برار😂@معدهعصبی10 هعییییی

سلام 🖐️ چطوری ؟

ملکه و معدهعصبی رو چرا تگ کردی 😂 ؟

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

تاپیک دیشبت چرا ب روز شده😂😂😂😂

نمی‌دونم والا 🤦😂

فکر کنم حرف زدیم توش بخاطر اونه 

هیییییی

سلامب دختره ک اولیت تاپیک درموردش صحبت کردی پیشنهاد دادی بلاخره؟

سلام 

تقریبا یسال پیش بود که باهاش آشنا شدم و.... بعد از هزار جور  بدبختی بهش گفتم .... و قبول کرد 😅  همه چی خوب بود تا چند ماه پیش قصدمون جدی بودش و....ولی تهش خوب نشد و الان دیگه همه چی تمومه شده 

نمیدونم ب همین کار الانت ادامه بده🥂چ فرقی داره بازم بچه ای دیگ😇

باشه بابا 😪

انقد ادامه میدم تا منقرض بشم 😂 

بیچاره😂💔همش تقصیر منه بروز شد

من گناه دارم نزار من بترکم 🥲😂

همین شماهایید باعث میشید کاربرای مرد روزبه روزبیشتربشه.

فقط داریم حرف میزنیم.برا همه یه نسخه رو نپیچ اونا چ بخای چ نخای بیشتر میشن

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
سلام خوبمبیان حرف بزنیم🤌🏽

آهان خوبه 😅

اون یکی اکانتم تعلیق شد 😕