2821
2789
همیشه تو فکرم اینه که اگه یه موقع ازدواج کردم ، عروسی نگیرم 😐 اصلا دوست ندارم نمیدونم چرا !

وای نگو 

بگیری ها

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم میگه شب عروسی باید مث 1باشی مجلس مختلطتم نی ولی میگ حتی زناهم دوس ندارم زنمو ببینن😟😟😟😟

همیشه اینجوریه؟یعنی بیرون میرید هم همین رو میگه؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عشقم میگه شب عروسی باید مث 1باشی مجلس مختلطتم نی ولی میگ حتی زناهم دوس ندارم زنمو ببینن😟😟😟😟

چییی میگی؟بگو میخوای کلا عروسی نگیریم؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
همیشه اینجوریه؟یعنی بیرون میرید هم همین رو میگه؟

نه بیرون خیلی سخت گیر نیس ولی نمیدونم برا عروسی چرا اینجوری میکنه اصن اگ من مث 1باشم همه مسخرم میکنن 😔😔😔

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
وای نگو  بگیری ها

واقعا !؟؟؟

همیشه از عروسی خوشم نمیومد 😐

میگم چه کاریهههه 😞

ولی باشه بهش فکر میکنم .

اگر خواستم بگیرم ، دعوتت میکنم 😎

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شماره ۲ واسه جلو آقابون خوبه  نه دیگه جلو خانوما

یکی بیاد اینو ب شوهر من بگه ک گیر داده مث 1بایدباشی😐

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

من حد میانه رو دوست دارم.لباس عروس شیک و پوشیده هم هست.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده