2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تو تالار باشه و آقایون نباشن ۱ تازه بازم نه این ژست😉 اگه تو مخیط بیرون تالار باشه ۲

منم پوزیشن شماره ۱ رو نمیپسندم 😁

ولی لباس ۲ رو خیییلی دوست دارم بدون اون شال البته

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من که تا حالا عروسی از نوع دو ندیدم. این فکرمیکنم مال عکساس. ما بخوایم با حجاب باشیم شنل میندازیم

دیگه همون شنلم نمیندازن😁

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خب شماره ی 2 با مانتو مقنعه میرفت...چه کاااریه حالا اونجوووور حجاااب برا شب عروسی؟!!!

اره واقعا😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
خب شماره ی 2 با مانتو مقنعه میرفت...چه کاااریه حالا اونجوووور حجاااب برا شب عروسی؟!!!

والا همینو بگو بعد مهمونای محترم هم جلو ی دوماد هی قر بیان با لباسای خاک برسزیشون😂😂😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اورانوس عروسی بگیر دعوت کن  دعوتم میکنی؟؟

همیشه تو فکرم اینه که اگه یه موقع ازدواج کردم ، عروسی نگیرم 😐

اصلا دوست ندارم نمیدونم چرا !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

عشقم میگه شب عروسی باید مث 1باشی مجلس مختلطتم نی ولی میگ حتی زناهم دوس ندارم زنمو ببینن😟😟😟😟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

فک کنم عربا این جور میگیرن بعضیاشون...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))