2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 40 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مشاور میگفت هفته ای یه تلفن به خانواده همسر وظیفست. حداقل ماهی یکبار دیدنشون وظیفست.

اگه میگفتی کلا کات کردی با شوهرت موافق بودم.

ولی خب دوهفته یکبارم خوبه.

ولی سفر برو. من سفر میرم ولی اتاق جداگانه میگیریم. شوهرم خیلییییی خوشحال میشه. میگه اینجوری همه کسایی که دوسشون دارم پیشمن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یعنی چیکار کنم

در مورد اینکه خونه به نام باباشه یا خودش چون قبل حضور تو به عنوان همسر و عروس بوده حرفی نزن دخالتم نکن .

در مورد رفت امدت حق با توعه خونواده شوهر اگه طلا هم باشه باید کنترل شده رفتار کرد 

مِن باب مسافرت هم اول با خونواده خودت ببر طعم خوشی رو بچشه 

بعد با خونوادش حالا یبار برو بدون جبهه و گارد درهر صورت زهر میشه براهممون همینطوره 

خیالات همسرت ب واقعیت تبدیل میشه و دیگه نمیخاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میگه بخاطر ثبت نام خانه دولتی این کارا کردم که چیزی به اسمم نباشه

آیا برای شما این موضوع حل شده؟یا بهانه ای شده برای تنفرتون از خانواده ی همسرتون؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
همینو بگو واقعا. بیشتر خانواده های پسرا ، گند میزنند و ای کاش وقتی عروس خوبی دارن دیگه خداروشکر کنند ...

اتفاقا برای عروس بد خداروشکر میکنن ک داره زندگی میکنه.. دختر خوب بعد یه مدت خوبی‌اش عادی میشه هی دنباله ایراد می‌گردن ..اگر بد باشه جرعت دارن اخع این مسخره بازیارو در بیارن؟

نه خدا میدونه مشکلی ندارم نه من نه خانوادم

تحربه ای که دارم واقعاگاهی ادم بایدبرای حفظ ظاهرشده ارتباط بگیره باخانواده همسرولی رسمی تر الان اینجوری هستیدبعدازازداج به قطع رابطه هم میکشه مطمئنابه رابطه خودت وهمسرت تاثیرمیذاره

خوب خودتو بزار جای اون که اگه این حرفو بهت میزد چقد ناراحت میشی شاید اولا به خاطر تو این حرفاتو گوش ...

میشه بیشتر توضیح بدی .من درموردشون به همسرم بد خانوادشو نمیگم .فقط رابطمو با خانوادش که خیلی سمین کم کردم