2777
2789
عنوان

کارما هست

45 بازدید | 2 پست

شوهر خواهرم ۱۵ساله پیش برادرم کار مبکنه ...از اون دسته آدمها هست که بزنی توسرش سر بلند نمیکنه.. خواهرم اینا یه خونه ۶۰ متری داغون دارن  ..برادرم  شرکت داشت و سال ۹۹شاگرداش اومدن بهش مشروب دادن و اینم مست کرد وخوابید  و از گوشیش شماره صاحبکاراش رو برداشتند و بعد با نرخ کمتر کارهای داداشم رو گرفتند و ضربه بدی بهش خورد و ورشکست کرد...همه تنهاش گذاشتند و رفتند وفقط شوهر خواهرم موند باهم روزی ۲ الی ۳تا کار می‌زدند تا شرکت دوباره برپا شد ....داداشم همیشه میگفت خودم برات جبران میکنم....خواهرم اینا سال ۹۹ یه قرعه گیرشون اومد  قرار بود لباسشویی و تلویزیون بخرن ....داداشم تا فهمیداینا پول دارن  گفت بده به من ۳روزه برمیگردونم ....پول رو گرفت و داد بیعانه برای یه آپارتمان که پیش خرید کرده بود....خلاصه شوهر خواهرم از سال ۹۹تا ۱۴۰۳ برای داداشم بدون دستمزد کار کرد یعنی فقط درحد بخور و نمیر میداد بهشون........مثلااگه حقوقشون خواهرم ۲۰ملیون بود این بهشون ۸تومن میداد... میگفت بذار پولاتون دست خودم باشه جمع میکنم براتون که یه خونه دوخوابه بگیرم  اینا هم خوشحال بودن که دارن به آرزوشون میرسن....خلاصه مثلا عید که میشد داداشم برای بچه های خودش لباس مارک میخرید ولی خواهرم لباس بچش رو وصله میکرد یا تو حراجی ها دنبال لباس می‌گشت....هروقت اسم پول میاوردن داداشم میگفت ندارم یا حالا صبر بده ...بعد مثلا ۵تون بهشون میداد برای ۱۵روز عیدی...یا مثلا گوشت میخرید خواهرممیگفت برای من بردارید میگفتن خرج خونه شما به من ربطی نداره...خواهرم وقتی شکایت میکرد میگفتن داره حسادت میکنه ومامانم به شدت پشت پسرش هست....خلاصه خواهرم طاقت نیاورد ودعواشد و داداشم گفت حساب و کتاب کنید تا بهتون پولتون بدم 

بعد حساب وکتاب کردند سال ۴۰۰ شد ۸۵ ملیون داداشم یه ۵۰تومن داد بهشون ...اینا اول میخواستن یه باغشهری ۵۰۰ متری تو روستاهایاطراف بخرن بعد پشیمون شدند و خواستند طلا بخرن که اونموقع گرمی ۱ملیون بود ...خلاصه بعد مدتی دوباره داداشم از راه دوستی وارد شد .پول ذو دوباره گرفت که بذار دنبال یه خونه وخواب  خوب بگردم براتون .....وپول رو برد ودادن بیعانه خونه دومی که پیش خرید کرده بود ...خواهرم به داداشم گفت داداش قرار بوده پول قرعه رو سه روزه پس بدی من میخوام لباسشویی بخرم با آل سی دی ....گفت دنبال اینا نرو بذار اول خونت دوخوابه بشه......خلاصه یه بار دیگه دعواش پول داد بهشون دوباره ازشون گرفت برای خانمش کوئیک خرید   ...چندبار اینا اسم پول آوردن و داداشم وعده داد بعد پارسال یهو شروع کرد هفته ای ۱۰ تون و۲۰تومن پول دادن تا نگو میخواسته حساب خودش رو کم کم سبک کنه وداداشم تو این مدت که اینا میگفتن پولمون رو بده نمیداد و ۳تا خونه خریده....چند تا یکماه پیش سر ده دقیقه دیر اومدن شوهر خواهرم داداشم عصبانی شد و گفت اخراجی وووچکت رو کشیدم برو دفتر بگیر ....حساب کتاب شما میشه ۱۸۰ تومن من برای اینکه راضی باشین ۳۰۰ ملیون میدم شوهر خواهرم گفت اوستا شما قول دادید که برای من خونه دوخوابه بگیری گفت مدرک داری سند داری ....شما منتظر بودبد حرف از دهن من دربیاد و بگیرید دست .. مگه من عقلم رو از دست دادم که بیام ۵۰۰ ملیون بدم به شما که خونه دو خواب بگیرید ...مامانم هم به شدت پشت داداشم هست ...شوهر خواهرم یهو ۰بغض کرد وگریه کرد  گفت من این پول رو نمیخوام ولی مرد باش سرحرفت بمون تو ازمن سواستفاده کردی . اگه کارما وجود داشته باشه یقتو یه جا میگیره .‌‌‌.داداشم گفت اگه کار کردی پولش گرفتی اضافتر هم دادم منتی سر من نیست .....داداشم از سال ۹۹ تا الان ۳تا خونه خریده و ۲تا سواری و یه دفتر کار ...ولی شوهر خواهرم همون خونه ۶۰متری داغون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷