2777
2789

خانواده سمی زیاده غصه نخور.یکی تو خانواده اش رقیب داره.یکی بچه طلاق.یکی  اعتیاد دامن گیرشه.یکی هم فقر....یکی هم مثل من دعوا های بابا مامانش رو اعصابشه.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ی تو خودتی وقتی بهت اسیب میزنن یا باهات بدن دیگه جزو خانواده تو محسوب نمیشن خانواده این نیست که حتما رابطه خونی باهات داشته باشن یا کسی باشه که به دنیا اودتت خانواده کسی یا کسانی ان که کنارشون احساس ارامش میکنی که درکت میکنن و میتونه شامل رفیق صمیمیت یا پارتنرت یا هر کسی باشه پس غصه نخور که خانواده خوب نداری چون داری فقط هنوز تو قلبت پیداشون نکردی

پس یعنی الان خانواده ندارم؟؟

گفتم که خانواده اصلیت خودتی برای خودت تنها کسی که تو این دنیا میشه بدون استرس بهش تکیه کرد خودتی اما بقیه شو خودت باید پیدا کنی مثلا ممکنه کنار مادرت حس خوب داشته باشی کنار رفیقت کنار همسرت یا هر کسی و این تویی که باید ادم های امن زندگیتو پیدا کنی اونی که واقعا بهت اهمیت میده رو بشناسی و اونارو خانوادت بدونی