2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

399 بازدید | 74 پست

گواهیناممو که خواستم بگیرم دوسالی طول کشید،،،لیسانسم شده ده ترمه،،بیشتر کارایی که انجام دادم همینطور طول کشیده،،آدم کند ذهنی نیستم چون خودمو می‌شناسم،نمیدونم چرا اینجوری شده،اعتماد به نفسمو از دست دادم احساس دست وپاچلفتگی میکنم،کاری میخوام انجام بدم زیاد پاپی اش نمیشم،از خودم خستم،،😢😢😢

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

تو مني يا من تو ام ؟؟؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا منی هم ک سریع و ب موقع گواهی نامه و لیسانس و کلاس زبانمو تموم کردن از تو بدترم،گواهی نامم باید تمدید شه یه ساله اقدام نکردم😐مدرک لیانسموبعداز سه سال نگرفتم😐مدرک زبانمو نگرفتم بعد از چهارسال😐من احمقم بخدا میدونم،نیت کردم این ماه همشو درست کنم

❤❤❤
تو مني يا من تو ام ؟؟؟؟

واسه گواهینامه امتحان تو شهر چندبار ردشدم ،مربیم میگف توکه رانندگیت خوبه چرا اونجا خراب میکنی،دیگه ولش کردم بعد یه سال با بدبختی گرفتمش،،لیسانسمم از رشتم متنفر بودم همینطور واحدام کش پیدا کرد،، الان خیلی احساس سرشکستگی و بی عرضگی دارم😭😭😭من اینطور نبودم خیلی بااستعداد بودم نمیدونم چرا این وضع زندگیم شده😞

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

حالا منی هم ک سریع و ب موقع گواهی نامه و لیسانس و کلاس زبانمو تموم کردن از تو بدترم،گواهی نامم باید ...

شوخی میکنی،،تو دیگه چرا،،نمیدونم بخندم یا بگریم😐

جدی بچه ها خیلیی ناراحتم خیلی خیلی ناراحتم،،خواهربرادرام همه موفقن و تو کارشون جدین،نمیدونم چرا اوضاع من اینطوری شده،منی که میتونستم شیش ترمه هم درسمو تموم کنم الان شده ده ترم😢😢😢

اتفاقا کمی کند ذهنی گلم😀 وقتی چیزی و میخوای باید براش تلاش کنی و زحمت بکشی الکی که نمیشه😒

میدونی بحث کندذهنی نیست، امتحان ادبیات داشتم ترم قبل تو یه روز کتابو خوندمو 16شدم،،نمیدونم از تنبلیه بی ارادگیه نمیدونم😞

حالامن ن دراین حد.ولییی هرکارمیکنم نصفه نیمه ول میکنم

۳سال پیش کلاس رانندگی‌رفتم ازمون ندادم ک نمیخوام گواهی نامه بگیرم😐شوهرم هرروز میگف‌حیف پولی ک دادم بروادامه بده.نرفتم

هرکلاسیمررفتم همینطور😐

سرکار هم هرروز تودلم میگفتم نمیخوام برم .الانم قصددارم بعد طرحم ادامه ندم😐

حس میکنم مشکل‌روحی دارم😂😶 

واسه گواهینامه امتحان تو شهر چندبار ردشدم ،مربیم میگف توکه رانندگیت خوبه چرا اونجا خراب میکنی،دیگه و ...

من گواهينامه مو يه ضرب قبول شدم ولي اينقدر اعتماد به نفسم كم بود پنج سال سوار ماشين نشدم تازه الان كم كم دارم ميشينم 

منم مثله تو رشتمو دوست نداشتم پنج ترم خوندم انصراف دادم الان ربان ميخونم اينو دوست دارم رفتم كاشت ناخن يتد گرفتم كلي هرينه كردم و وقت گذاشتم چند ماه هم كار كردم ولي اونم ول كردم 

كلا هركاري شروع ميكنم اولش پر انرژيم زود خسته ميشم ولش ميكنم خيلي دلم ميخواد مثه ادم يه كاريو تا ته برم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اتفاقا کمی کند ذهنی گلم😀 وقتی چیزی و میخوای باید براش تلاش کنی و زحمت بکشی الکی که نمیشه😒

یه عادت خیلی بد دارم امروز فردا زیاد میکنم😭 میخوام دیگه ترکش کنم،،ولی انقدر اعتماد به نفسمو از دست دادم که انگیزه انجام هیچ کاری ندارم