2777
2789

خونه قبلی مستاجر بودیم اصلااا صداشو نمیبرد بالا منم نمیذاشت بلند حرف بزنم الان از وقتی اومدیم تو ساختمون باباش تا دعوامون میشه صداشو میبره بالا ابروریزی 

میکنه 

امروز از صبح رفت با دوستاش بعدم خونه ننش ساعت یازده اومد‌خونه زنگشم میزدم جواب نمیداد.

بعد عصابم خراب بود الان درو محکم بستم 

بهم گفت بلندشو برو گورتو گم کن زود برقارو خاموش کن تا چپ و راستت نکردم اصلا تاحالا اینجوری حرف نزده بود

کلا نزدیک خانوادش که باشیم ابروریزی زیاد میکنه 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ساعت ۹ گذشتهچرا نذاشتیش جلو در شهرداری ببره؟

😃

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

از قدیم گفتن:  سگ جلو در خونه ی صاحابش،  شیرِ🦁

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز