2777
2789
عنوان

نمیاد منو ببینه

166 بازدید | 16 پست

بچه ها من نزدیک سه ساله با یکی به قصد ازدواج تو رابطه ام و خانواده ها در جریانن چون بابام راضی نیست هنوز خواستگاری رسمی نیومدن

از شهر ما تا شهر اونا تقریبا یک ساعت فاصله ست درسته شهر ما کوچیکه و وقتی میاد با استرس همو می بینیم و می‌ترسیم کسی ببینه ولی من انتظار دارم بیشتر بیاد پیشم

من شهر اونا دانشجو ام و خوابگاه می مونم تقریبا همو می بینیم 

ولی چند ماه تابستون فقط چهار بار اومد پیشم یا این دو سه هفته که خونه ام فقط یه بار اومد چرا دلش برام تنگ نمیشه؟

خودم دلم نمی‌خواد بهش بگم بیا دوست دارم خودش بیاد 

قبلا می‌گفت بیام میگفتم نه نمیشه بقیه می بینن ولی الان وقتی میگم دلم تنگ شده فقط یه تعارف کوچیک می‌کنه میگه بیام دیگه چیزی نمیگه

امروز بهش گفتم تو الکی میگی دلم برات تنگ شده چون تو عمل برعکسی

حتی نامزدای بقیه رو زدم سرش و گفتم اونا به خاطر خانومشون مرخصی می گیرن یا چند ساعت راه میرن دیدنشون تو دوسم نداری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه خسته شده باشه اخه خیلی طولانی شده رابطتون باباتو راضی کن بیان خاستگاری درست میشه

اره خودشم امروز گفت روحم خسته ست 

ولی بازم اگه دلش تنگ باشه میاد 

اره یا ی کاری داره که نمیتونه بیاد براش سخت میشه

خب من که کارشو می‌دونم بالاخره جمعه یا روزای تعطیل که می‌تونه بیاد

مثلا امروز خونه بود چرا نیومد؟!

با وجود اینکه گفتم دلم برات تنگ شده

با بابات منطقی صحبت کن بیان خاستگاری یا یه واسطه بفرست راضیش کنهتقصیر خودتم هست چون زیاد تلاش نمیکنی ...

اصلا روم نمیشه با بابام راجب این موضوع صحبت کنم

یعنی خودم بگم بیا پیشم؟من اینجوری دوست ندارم دلم میخواد خودش بیاد از ته دلش

این حرفا چیه 

یه درصد احتمال بده اونم مثل تو باشه 

مثلا فکر کنه تو باید ازش بخوای تا بیاد و چون نمیگی بیاد دلت نمیخواد حتما