2777
2789

کسی میدونه چند وقت بعد از شورای حل اختلاف جلسه پیش قاضی تو دادگاه برگزار میشه؟ بنظرتون میموپه واسه بعد عید درسته؟ این ماه شورای حل اختلاف دارم

واسه مهریه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ممکنه تا قبل عید هم برگزار شه 

این احتمال هستش 

چند روز بعد جلسه شورا پیامک تعیین جلسه میاد

حتی تا یکی دو روز قبل عید هم دادگاه ها هستن

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

ممکنه تا قبل عید هم برگزار شه این احتمال هستش چند روز بعد جلسه شورا پیامک تعیین جلسه میادحتی تا یکی ...

مرسی از جوابت🌹

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی از جوابت🌹

خواهش گلم

اگه وکیلت پیگیر باشه قبل عید میتونه کارتو پیش ببره 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

سلام در مورد تاپیک آخریتون باید برید دفتر خدمات قضایی اما اگر نزدیکتون نبود، میتونید ازطریق کافی نت هم پیگیری کنید،میگید میخوام ابلاغیه هامو چک کنم (الآن دیگه تمام ابلاغیه ها، اخطاریه ها و احظاریه هایی ک از طرف دادسرا ابلاغ میشه از طریق کد سـَـنا واسه تون ارسال میشه و همزمانم براتون پیامک میاد ک ابلاغیه شما به شماره پرونده فلان از شعبه فلان صادر شد) 

اگرم روی گوشی خودتون پیامک صدور ابلاغیه نیومده، چک کنید ک شماره ای ک مطعلق ب خودتون بوده و باهاش کد سنا ثبت نام کرده بودین، خاموش نباشه

موقع رفتن ب دفتر مرجع قضایی یا کافی نتم باید هم کد سنا هنراهتون باشه و هم رمز موقتی ک رو همون شماره واسه تون پیامک میشه رو ارائه بدین، اگرم کد یادتون نبود، کارت ملی همراهتون باشه ک کد ملی تون رو میزنن و مجددأ کد و رمز موقت واسه تون ارسال میشه