2777
2789
عنوان

چرا من پول ندارم برم دکتر 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشجویی؟؟بچه داری؟؟

اره دانشجو ام نه مجردم اینو زدم چون یکی از بچه ها خوابگاهمون کاربریم رو دیده بود ترسیدم شناساییم کنه

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

گلی ببخشید دخالت میکنم چ اونی ک درخواست مالی کنه چ اونی ک بده هردو تعلیق میشن گفتم شاید ندونید کاربر ...

درخواست نکردم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه دانشگاهم آزاده اره

یه سوال کن از دانشگاه شاید باشه، دولتیا دارن

خب یه سری درمانگاه‌ها و بیمارستانا هستن با تامین اجتماعی طرف قراردادن، سرچ کن برات میاره نوبت بگیر برو ممکنه معطلیش زیاد باشه ولی خیلی ارزونه یا حتی رایگانه

من تا قبل اینکه بیمه تکمیلی داشته باشم اینطوری دکتر رفتم

یه سوال کن از دانشگاه شاید باشه، دولتیا دارنخب یه سری درمانگاه‌ها و بیمارستانا هستن با تامین اجتماعی ...

باشه عزیزم خداخیرت بده حتما همین کار رو میکنم 

باشه عزیزم خداخیرت بده حتما همین کار رو میکنم

تا تهش هم برو حتما

من حتی ازمایش هم دادم بیمارستان تامین اجتماعی، حتی یه دفعه رفتم واسه نوار قلب و تست ورزش و اینا، فقط ممکنه دیر به دیر نوبت بدن و معطل شی، همین! انقدر مردم استفاده میکنن از خدمات تامین اجتماعی که نگم برات

خیالت راحت باشه

تا تهش هم برو حتمامن حتی ازمایش هم دادم بیمارستان تامین اجتماعی، حتی یه دفعه رفتم واسه نوار قلب و تس ...

اره باشه پس اول باید پیداش کنم اینجا شهر غریبه