2777
2789
عنوان

من دیگ خسته شدم خدااااااااا

128 بازدید | 15 پست

وقتی قسمتم نبوده چرا اوردیش تو زندگیم

چراااااا

من‌نمیتونم تحمل کنم نبودنشورفتنشو

توروقران برگردونش

دوسال رفته ولی هنوزم نمیتونم بارفتنش کنار بیام چقد شبا گریه کنم چقد التماس کنم من دوووووسشششش دارم خداااااااااا

یکی برام دعا کنه خستممممم 

خیلی سعی کردم بزارمش کنار نمیشه بخدانمیشه 

ازذهنم نمیره بیرون 

توروخدا فقط برام دعاکنید برگرده 

🥲🥲🥲🥲

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم البته یطرفه اس دارم دیونه میشم دارم میمیرم خدا به دادمون برسه امین از بس دعا کردم که نگو نمیشه) :

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم البته یطرفه اس دارم دیونه میشم دارم میمیرم خدا به دادمون برسه امین از بس دعا کردم که نگو نمیشه) ...

خیلی حس بدیه بخدا 

کل زندگیم شده فکر کردن ب اون رفتم سرکار فراموشش کنم نشد ک بشه باشگاه رفتم دوستای جدید پیدا کردم هیشکی جاشو برام نگرفت چراخدانخواست اخه

خیلی حس بدیه بخدا کل زندگیم شده فکر کردن ب اون رفتم سرکار فراموشش کنم نشد ک بشه باشگاه رفتم دوستای ج ...

چقدر حرفات حرفای دل منه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

خیلی حس بدیه بخدا کل زندگیم شده فکر کردن ب اون رفتم سرکار فراموشش کنم نشد ک بشه باشگاه رفتم دوستای ج ...

منم چرا خدا باید منو اشغال یه لاشی کنه چرااا)) : اصلا این دنیا چرا همچینهه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿