2789
عنوان

چجوری ممکنه

135 بازدید | 23 پست

یکی اصلا درس نمیخونه همیشه نمره اش بالا ده هس

ولی منی که میخونم همیشه پایین ده... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی میگه نمیخونه

شعر ۵بیت تو یک دقیقه حفظ میکنه چجوری حتی شعر سه صفحه هم همینطور واقعا چجوری سر کلاس میشینه میخونه تو ۱۰دقیقه هم نمیشه همشون حفظ میکنه بخدا تعجب.. 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اره منم دیدم حتما زیاد میخونی

ولی چجوری ادم میتونه تو یک دقیقه کل درس حفظ کنه یاد بگیره بخدا من تعجب 

من همونیم که نمیخوند بالای ده بعضا هم بالای ۱۵ بود

رمز موفقیتم«تقلب»😂😂😂روی قسمت داخلی مانتو با خودکار مینوشتم یا روی شلوار(بشوری میره) روی چوب نیمکت یا روی دیوار کناریم با مداد یاهم کاغذای کوچولو روی دست مچ پا خلاصه..

من همونیم که نمیخوند بالای ده بعضا هم بالای ۱۵ بودرمز موفقیتم«تقلب»😂😂😂روی قسمت داخلی مانتو با خود ...

نه کلا تقلب هم نمیکنه همینجوری مینویسه اما نمره اش بالا ده 

منم از اون آدما تعجب می‌کنم واقعا من خودم ۱ صفحه ارو با ۱ ساعت میخونم😂 ولی خوب میخونمش

اره بابا راهنمایی بودم دوستم مطالعات ۵صفحه سوالات کاملا زیاد بشدت طولانی تو ۵دقیقه حفظ میشد حتی درسا هم همینطور 

نه کلا تقلب هم نمیکنه همینجوری مینویسه اما نمره اش بالا ده

یا الکی میگه نمیخونم که شمارو تحریک کنه نخونین. یا مثلا خودشو زرنگ نشون بده که نمیخونم ولی زرنگم،یا میگه نخوندم که انتظارا ازش بالا نباشه یاهم واقعا مخه دیگه

اره بابا راهنمایی بودم دوستم مطالعات ۵صفحه سوالات کاملا زیاد بشدت طولانی تو ۵دقیقه حفظ میشد حتی درسا ...

راهنمایی فرق داره منم اینجوری بودم..الان مطالب باید فهمید حفظ کردن دیگ جواب گو نیس واس ماییی که کنکور داریم