2777
2789
عنوان

وقتی همسرتون ناراحته

228 بازدید | 13 پست

سلام 

همسرم گاهی اوقات به خاطر فوت یکی از عزیزانش بهم میریزه همیشه وقتی حالش بده صحبت می کنه 

ولی امشب خیلی حالش بد بود و اصلا صحبت نمی کرد منم دلم می خواستم کمکش کنم و همینطور ساکت نباشم اولش دستشو گرفتم بعدش بغلش کردمو بهش گفتم دوست داری در موردش باهام صحبت کنی گفت نه 🥲منم ازش فاصله گرفتم و هیچی نگفتم دیگه

خودشم همیشه میگه وقتی ناراحتم خوب درکم می کنم ولی اخه اینکه بشینم کنارش ساکت باشم چ خوببی داره 

اصلا نمی فهمم باید ساکت باشم یا حرف بزنم باهاش 

خیلی دلم می خواد کمکش کنم حالش خوب شه 

همینکه در کنارش باشی کافیه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من خودش مبگه وقتی ناراحتم باهام حرف نزن دلداریم نده فقط کنارم بشین همین 

من این مواقع فقط کنارش میشینم براش چایی میارم میوه میارم فیلم میذارم و سعی میکنم با فیلم و اینا سرگرمش کنم و اضلا باهاش حرف نمیزنم یا سوال نمیپرسم

یه دمنوش ببر براش با هم بخورید کتاب مشترک باهم بخونید نزار توی این فاز زیاد بمونه عادت میشه غم که همیشه هست تموم نمیشه مخصوصا مرگ عزیزان

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

هر مردی اخلاق خاص خودشو داره 

با توجه به تجربه هات در مورد شوهرتون تصمیم بگیرید که چیکار کنید

مثلا من شوهرم از جایی عصبی بودنی میاد سر من خالی میکنه و نباید به پر و پاش بپیچم 

اگه فامیل نزدیک نیست 

براش یه غذایی که دوس داره رو درست کن

میوه ای که دوس داره رو بیار

لباسی که دوس داره رو بپوش 

اگه از نزدیکانشه اینکارو نکن

خودتو دوس داشته باش❤️