2777
2789
بنظرت جواب میده؟الان دارم کلاسای فن بیان میرم بعد یه سری تمرینایی داره ک خنده دارن هیچکس جز من از ان ...

آره قطعا تاثیر داره اما خیلی ام نباید از خودت انتظار داشته باشی پررو و سرزبون دار بشی. هرکسی یه شخصیتی داره. و بادهمون شخصیت جذابه...وقتی یه تفر ذاتا درونگراست و آروم و متینه، یهو بخواد شلوغ و پرحرف بشه، خیلی مسخره و گوشت تلخ میشه. بهترین کار اینه که اول خودت و دوست داشته باشی و بپذیری و بعد یه سری نکات مثبت و تو شخصیتت بگنجونی که حال دلت بهتر بشه. همین....فراتر از این حد نرو

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

درسته. من قبلا چون این مدلی بودم زیاد نمیرفتم تو جامعه ، اما الان خودم بزورم ک شده هر روز میفرستم تا ...

نگا مشکل ما اینه که ما نمیتونیم تیکه بندازیم مثل خیلی ها، برا همین بخوایم حرفمون رو بزنیم تنها راهمون اینه که تیکه رک بگیم که اونم دعوا میشه، اینم یکی از مشکلات مونه.. 

نگا انتظار نداشته باش که یه دفعه بشه، قدم به قدم عالیه. فقط به این قدما ادامه بده اصلا واینستا اگه خسته بودی، اگه رنجوندنت یا هر چی ادامه بده فقط

کار خوبی کردی باشگاه رفتی

یه وقتا آدم میبینه پیش یه سری آدما باید کوتاه بیاد اونا که بحثش جداش، ولی جز اون مواقع اصلا یادت نره که درخواستشون رو قبول کنی یا حرفی که باید رو نزنی، چه بخوای چه نخوای بعد باید بزنی حرفتو تازه بعد از اینکه سوء استفاده شون رو کردن بقیه. پس در لحظه بهترین فرصته(و موقع رد کردن یا هر چی، آرامش ظاهریت رو حفظ کن، غول نساز از طرف برا خودت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2790
2778
2791
2779
2792