2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریشه در کودکیت داره. باید از مشاور کمک بگیری

بنظرت جواب میده؟

الان دارم کلاسای فن بیان میرم بعد یه سری تمرینایی داره ک خنده دارن هیچکس جز من از انجام این تمرینات خجالت نمیکشه

همش فکر میکنم خودم این مدلیم....هرجا میرم انگار فقط من خجالتیم

اینکه آرومی ازت سوء استفاده میکنن ربطی نداره که پررو باشی حتما میری با همه می‌ریزی رو هم یا آروم باش ...

بله حتی اگ هم اجتماعی باشی و با همه بگردی این خوده آدمه که باعث میشه بقیه ازش سواستفاده کنن...

عزیزم اگه سنت پایینه با گذشت زمان کمرنگ تر میشه 

هیچ‌کس از من کمروتر نبوده ولی الان عادیم

من در حدی بودم ه تو 18 سالگی شش ماه عقد بودم یک کلمه با شوهرم حرف نزدم مگه سوالی پرسیده باشه با آره و نه جواب داده باشم

ولی الان معلمم یه دانش آموز جرات نمیکنه سر کلاسم  صداش دربیاد

اینکه آرومی ازت سوء استفاده میکنن ربطی نداره که پررو باشی حتما میری با همه می‌ریزی رو هم یا آروم باش ...

خب دیگه 🤣💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عزیزم اگه سنت پایینه با گذشت زمان کمرنگ تر میشه هیچ‌کس از من کمروتر نبوده ولی الان عادیممن در حدی بو ...

21سالمه الان خیلییی بهتر شدم قبلا وحشتناک تر از الانم بودم ، اما دوست دارم بهتر شم

همش میگم اون باید بیاد سمت من ن من برم

دلیلش بیماری وسواس فکری اجباری است که یا باید بری دارو اعصاب بخوری که عوارض داره یا ورزش کنی یا اینکه بری خودت با بچه ها دوست شی و معاشرت کنی وگرنه هیچ چیز درست نمیشه 

دلیلش بیماری وسواس فکری اجباری است که یا باید بری دارو اعصاب بخوری که عوارض داره یا ورزش کنی یا اینک ...

آره وسواس فکری رو دارم ، 4ماهم هست میرم باشگاه. حالا بعد عیدم میرم پیش روانپزشک ، چون واقعا اذیتم میکنه.

بله حتی اگ هم اجتماعی باشی و با همه بگردی این خوده آدمه که باعث میشه بقیه ازش سواستفاده کنن...

دقیقا، آدما مثل هم نیستن همه که اینجوری انگ میزنن

نگا عزیزم منم 20 سالمه مثل توعم، خیلی جاها ساکتم، خیلی جاها یا حتی همیشه توی ترس اینم نکنه گند کاری کنم، برا همه تمام زورمو میزنم به زور رد میکنم درخواست شون رو ولی به خودم برسه میترسم کلا شروع نمیکنم 

ولی خب احساس میکنم الان بازم با این شرایط خیلی بهترم نسبت به قبل، خیلی وقتا توی بحث حیاتی سعی کردم که جا ساکت موندن حرفمو بزنم و چند بار هم موفق شدم

در اومدن از این حال کلا بازه زمانی نداره، حتی شاید به 4 5 سال بکشه که تفکرت کامل عوض شه و یکم بهتر شی، باید توی اجتماع باشی، و آگاهانه خودتو مجبور کنی که حرفی که باید رو بزنی. نباید اصلااا یادت بره هر لحظه از روز دیگه آدم این چالش رو داره خب و نباید یادت بره

رفت و امدات رو بیشتر کن، بیشتر با آدما حرف بزن، درد و دل و اینا نه، حرفای روزمره، هر لحظه دنبال پیشرفتت باش و به حتی کوچیک ترین حرکتت رو قدر بدون از خودت

دقیقا، آدما مثل هم نیستن همه که اینجوری انگ میزنننگا عزیزم منم 20 سالمه مثل توعم، خیلی جاها ساکتم، خ ...

درسته. من قبلا چون این مدلی بودم زیاد نمیرفتم تو جامعه ، اما الان خودم بزورم ک شده هر روز میفرستم تا شاید بهتر شم اما وقتی بقیه رو میبینم انقدر پرو خودم اینجوری اذیت میشم

2790
2778
2791
2779
2792