narikaa مدیر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 4248 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست سلام خانوما شما هم تو بارداری از خودتون بدتون میومد؟من چاق شدم حس میکنم زشت شدم نه میتونم ارایش کنم نه مو رنگ کنم نه لاک بزنم چاقم شدم خیلی از خودم متنفر شدم حس بدی چکار کنم🥲😔 1403/11/22 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narikaa مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 4248 ممنون عزیرم..دخترم دلش ابجی میخاد..سنم داره بالا میره دلم میخاس یکی دیگه بیارم یا خواهر بشه یا برادر ... ببین همسرت چی میگه اگر توان مالی خوبی داری بیار گلم اگر خودتم توان داری بیار انشالله هر چی خیره پیش بیاد برات عزیزم
برگزرد عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 9134 ببین همسرت چی میگه اگر توان مالی خوبی داری بیار گلم اگر خودتم توان داری بیار انشالله هر چی خیره پیش ... توان مالی همون دوتا خوبه.شوهرم خسیسه تو بارداری اذیتم می کنه.بهم میریزه و شده دعوام هم کرده،انگاز باردارمیشم ازم متنفر میشه..بیشترین نگرانیم از اینه ای آه از این زندگی...
نگهبانان عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 6237 من خانه بهداشت قبول ندارم دکتر خصوصی میرم گفت هرماه میرم چکاپ اخه منم میرم دکتر زنان متخصص زایمانبچه سومم هست ۱۸ هفته تا ب حال نشنیدم
نگهبانان عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 6237 منم سلفری دادم دوبار اکی بود الکی همه رو میزنن ریسک متوسط و بالا ن بابا من با دوتا از دوستام رفتم مال اون ها خوب بود همسرم گفت نده آزمایش نده پول دلم نیومد با ترس ی عمر زندگی کنم دادم دیگه آزمایش را . فک کنم اکثریت انجام بدن
narikaa مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 4248 اخه منم میرم دکتر زنان متخصص زایمانبچه سومم هست ۱۸ هفته تا ب حال نشنیدم بخدا منم میرم فوق تخصص زنان اون گفت من بچه اولم