2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسر

2681 بازدید | 65 پست

کیا رمز صفحه گوشی همسرشون اثر انگشته؟

من خیلی وقته این رمزو شوهرم گذاشته و همش احساس میکنم داره ازم یه چیزایی قایم میکنه و حس بدی دارم

بهشم گفتم چرا این رمزو میذاری حتما واسه منه میگه نه همینطوریه!

دلم نمیخواد فکر کنه من زن مشکوکیم بهش تا بدتر کنه

راهنمایی😦

خدایا آن ده که آن به 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی شوهر من رمز نداره 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

ازش بخواه رمز رو باز کنه ببین گوشیشو😐

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

ببین جدیدا روانشناس ها میگن گوشی وسیله ی شخصیه و...

ولی من تو این مورد خیلی متحجرم😁به همسرم به هیچ وجه مشکوک نیستم ولی معتقدم گوشی یه وسیله ست و چیز مخفی توش نیست.نه گوشی خودم رمز داره نه همسرم

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند