2777
2789
عنوان

حسش نیست 😟

88 بازدید | 15 پست

واقعا حسشو ندارم کلاس نهمم خیلی فشار رومه همش میگن نمرات کلاسی مهمه این مهمه اون مهمه خستم کردن الان خستم حال اینکه فردا برمو ندارم از اونور زبان میخاد بپرسه و علوم یه درس مهم بده و مطالعات هم بپرسه مریض شدم سشنبه قبلی هم نبودم و امتحان مطالعات هم ندادم چون همون روز بود 🤦🏻💔چهارشنبه هم امتحان هماهنگ فارسی داریم من موندم چیکار کنم فردا نرم بچه ها میگن زبان امتحان نمیگیره همین پرسشا رو میزاره جلسه قبل هم نرفتم ضایس 😒دو کیلو مو داشتم تا زانو که تازه اونا رو کوتاه کردم خیلی کوتاه چون از یه نکبت شپش گرفتم که هنوز به اوج نرسیده بود خداروشکر موندم چیکار کنم من

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فردا ریاضی درس چهار و پنج و اجتماعی دارم نهمم درکت میکنم شدید هعییییییی

راهی بجز تحمل هست؟

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

منم فردا ریاضی درس چهار و پنج و اجتماعی دارم نهمم درکت میکنم شدید هعیییییییراهی بجز تحمل هست؟

نه والا 

موهامم کوتاه کردم دوستام میگن ددی آرتا شدی🤦🏻😂

نه والا موهامم کوتاه کردم دوستام میگن ددی آرتا شدی🤦🏻😂

😂😂 ددی آرتا وای

من بهم نمیاد وگرنه منم ددی آرتا بودم الان

ببین زبان من خوبه سوال داشتی دریغ نکنی ها

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

گفته کتاب کار بنویسید و بخونید و خیلی حجم درسش زیاده🤦🏻

بزن نت کتاب کارو از اونجا بنویس یکم بخون حداقل یه چیزی بلد باشی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

😂😂 ددی آرتا وایمن بهم نمیاد وگرنه منم ددی آرتا بودم الانببین زبان من خوبه سوال داشتی دریغ نکنی ها

منم حس میکنم بهم نمیاد ولی کار از کار گذشته 😂

میگم من جلسه قبل نبودم این صفحه ۱۳۱ کتاب زبان رو بلد نیستم هیچی میتونی توضیح بدی بهم آیدی بدم

بزن نت کتاب کارو از اونجا بنویس یکم بخون حداقل یه چیزی بلد باشی

حالشو اصلن ندارم امشب 💔

نمیدونم چرا نمیفهمن ما دانش آموزا هم انسانیم 

نمیتونیم همه روز درست بخونیم 

حالشو اصلن ندارم امشب 💔نمیدونم چرا نمیفهمن ما دانش آموزا هم انسانیم نمیتونیم همه روز درست بخونیم

بده خانوادت بنویسن...

مگه دیروز درس داده؟

ببین منم سن تو بودم و میفهمم ولی چاره نداری واقعا چه رشته ای میخوای بری؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

منم حس میکنم بهم نمیاد ولی کار از کار گذشته 😂میگم من جلسه قبل نبودم این صفحه ۱۳۱ کتاب زبان رو بلد ن ...

چشم

بده بده :)

بده خانوادت بنویسن...مگه دیروز درس داده؟ببین منم سن تو بودم و میفهمم ولی چاره نداری واقعا چه رشته ای ...

من انسانی میخوام برم 

هیچکی نمینویسه برام 

نه هفته پیش سشنبه نبودم وقتی درس داده 🥲