2777
2789
عنوان

قند خون کودکان

1136 بازدید | 21 پست

سلام تورو خدا یکی راهنماییم کنه خیلی اتفاقی  ناشتا قند خون دختر ۵سالمو گرفتم متوجه ۱۳۶بود مردم و زنده شدم بردمش پیش دکتر نگاه کرد به دخترم گفت این علائم دیابت نداره لاغر نیست سریع فرستاد تریاک قند خونشو گرفتن ۱۲۱بود اومدم پیش دکتر گفت دخترت دیابت نداره اگه داشت بالای ۲۰۰میبود اینم بگم شیرینی شکلات خیلی میخوره شب قبل از اینکه ناشتا قندشو بگیرم مهمونی بودیم ۴ ۵ تا شیرینی و شکلات خورده بود چیکار  کنم الان دکتر دید نگرانم آزمایش خون نوشت انجام دادم منتظر نتیجه م الان سوالم اینه چرا ناشتا زیاد بود ولی بعد ناشتا نرمال ؟!!

شماره کیه😂😄

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تریاژ🤣

آها تعجب کردم گفتم حتما یکی تو خونه مواد زده از دود و دمش قند بچه رفته بالا😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وآقا که خنده نداره نمیدونین چراجواب میدین

وااااااا گفت تریاک گفتم‌منظورش تریاژ بوده ینی توام

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
فرستاد تریاژ یعنی اورژانس که قندشو بگیرن اشتباه تایپیه

احتمال زیاد آزمایشگاه اشتباه کرده نگران نباش همون ازمایش دوم درسته، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برا منم سوال شد

میخوام با تلفن خونه بهش زنگ بزنم😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

احتمال زیاد آزمایشگاه اشتباه کرده نگران نباش همون ازمایش دوم درسته،

دفعه اول با دستگاه قندخون تو خونه گرفتم بعد زد ۱۳۸ سریع بردمش بیمارستان پیش متخصص اونجا تست گرفتن ۱۲۱ بود 

• اثر مصرف شیرینی و شکلات شب قبل: شیرینی و شکلات می‌تونند باعث افزایش قند خون بشن، به خصوص اگر در شب قبل از گرفتن قند خون مصرف شده باشند. این ممکنه به طور موقت باعث افزایش قند خون ناشتا بشه، حتی اگر دیابت نباشه. این به این دلیل که بدن ممکنه زمان بیشتری برای تنظیم قند خون از خوردن این مواد نیاز داشته باشه.
  • قند خون ناشتا و پس از غذا: در واقع، قند خون ناشتا و بعد از غذا می‌تونند تغییرات مختلفی داشته باشند. معمولاً قند خون بعد از غذا بالا میره (به دلیل جذب مواد غذایی) و بعد از چند ساعت به حالت طبیعی برمی‌گرده. در حالی که قند خون ناشتا بیشتر نشان‌دهنده وضعیت پایه‌ای بدن است و ممکنه تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار بگیره.
  • نتایج آزمایش خون: شما دقیقاً درست عمل کردید که آزمایش خون برای دخترتون انجام دادید. نتیجه آزمایش به شما کمک می‌کنه که وضعیت دقیق‌تری از سلامت قند خون دخترتون داشته باشید. اگر قند خون در آزمایش خون نرمال بود، احتمال دیابت خیلی پایین میاد
البته تا برسیم ناشتا نبود دوساعت بعد نهار ۱۲۱بود

همون خونه رو اشتباه گرفتین شما، قندش طبیعی و نرماله 

همون خونه رو اشتباه گرفتین شما، قندش طبیعی و نرماله

یعنی ممکنه اشتباه گرفته باشم به خدا دوست دارم بمیرم بعد یه عده میان می‌خندن و مسخره میکنن یه اشتباه تایپی رو