2777
2789
تو به شوهرت شک داری و رابطتون دعوا داره و انگار کشمکش دارین نطفه پسرت با نارحتی بسته شده فک کنم اگه ...

اره درسته همش حرف و دعوا داریم همش من میگم به اون یه زنی هست تو زندگیت اونم میگه نه دیوانه شدم'اللهی بمیرم برای پسرم از خدا براش فقط سلامتی و آرامش میخام خدا خودش کمکمون بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته همش حرف و دعوا داریم همش من میگم به اون یه زنی هست تو زندگیت اونم میگه نه دیوانه شدم'اللهی ...

گلم مدیتیشن انجام بده نماز اول وقت دایم الوضو بودن هرموقع اون فکرا اومد سمتت تسبیح بردار صلوات بگو و تموم تمرکزتو بزاررو صلوات

اره درسته همش حرف و دعوا داریم همش من میگم به اون یه زنی هست تو زندگیت اونم میگه نه دیوانه شدم'اللهی ...

تو بارداری قران زیاد گوش بدخ و بخون باعث ارامش فکرت میشه خودت طبع بدنت سرده اصلاح کن اروم میشی و تمرکزتو از رو شوهرت بردار و به خودتو بچت بدخ

گلم مدیتیشن انجام بده نماز اول وقت دایم الوضو بودن هرموقع اون فکرا اومد سمتت تسبیح بردار صلوات بگو و ...

نماز میخونم مخصوصا نماز شب باز فرداش همش اش و کاسه نمیدونم چیکار کنم شاید واقعا کسی هست

وای نکن بهش گفتی بارداریوسواس فکری ادمو نابود میکنه دور از جون شمامثل مردابع غرق میکنه ادمو

اره گفتم میدونه'شاید بعد بارداری بخورم قرصامو شایدم دوباره برم مشاوره بگم قرص نمیتونم بخورم کتاب بده بخونم

تو به شوهرت شک داری و رابطتون دعوا داره و انگار کشمکش دارین نطفه پسرت با نارحتی بسته شده فک کنم اگه ...

مال منم بگو لطفا

کی ازدواج می کنم و بهرام من رو می بخشه باهاش مثل قبل میشم؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚