2777
2789
عنوان

برم سر کار یا نه

146 بازدید | 22 پست

من دانشگاه میرم 

کنار خونمون یه مرکز خریده 

میخواستم برای هزینه های دانشگاه برم سر کار توی مغازه ها فروشندگی تایم عصر 

حقوقش روی 7 و 8 تومن هست 

ولی بعضی مغازه ها انقدر برخورد بدی داشتن با تحقیر با آدم صحبت میکنن که حالم بد شد 

تایم های دانشگاه دست خودم نیست و برای همین خیلیا کنار نمیان 

ولی بعضیا هم کنار اومدن و گفتن خبر میدن 

حالا مامان و بابام میگن نمی‌خواد کار کنی و مخصوصا بابام 

همش میگه بری سر کار دیگه باهات حرف نمی‌زنم و مگه من مردم و مامانمم میگه بشین درساتو بخون هزینه هاتو یه کاری میکنم  و اگه میخوای بری سر کار برو کار جای خوب 

نه اینجاها که با همه آدمی سر و کله بزنی و خسته بشی 

و تازه تحقیر بشی 

وضع مالی ما بد نیست ولی ما پنج تا بچه ایم و من همش نمیتونم دستم تو جیب بابام باشه ولی خب این برخوردا رو که دیدم دو دل شدم 

حالا بنظرتون چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بهشون نگو فقط بگو یه کار پیدا کردم صاحبکار خیلی مودبه و کنار اومده حتی اگه نبود دیگه هم از سختی های کار نگو که بزارن بری به دروغ بگو همچی خوب بود 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

رشته دانشگاهیت چیه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حقوق و دانشگاهمم دولتیه

خب تو زمینه های همین رشته کار کنید مثل دفاتر حقوقی چمیدونم اسناد رسمی اینجوری برای آینده شغلیتون هم ایجاد سابقه کردید اداری هم هست بهتر از فروشندگیه و اینکه حتما کار کنید و درآمد داشته باشید چند سالتونه؟

دولتی هستی شهریه که نداریبشین درستو بخون اگر نیاز مالی نداری خودت را خسته نکن

شبانه میرم 

شهریه روی پنج و شیش میلیون میشه 

نیاز مالی بخوام صادق باشم ندارم 

ولی خوشم نمیاد تو این سن دست دراز کنم برای پول تو جیبی 

شبانه میرم شهریه روی پنج و شیش میلیون میشه نیاز مالی بخوام صادق باشم ندارم ولی خوشم نمیاد تو این سن ...

اینم هست آره سخته

ولی خب اگر با بابات راحتی میتونی بگی ماهانه یه مبلغی خودش برات بزنه